Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Opleiding Event Security Officer

JenS Security is een gerenommeerd bedrijf in de beveiligingsbranche. De klanten van JenS Security verwachten de hoogste kwaliteit op het gebied van beveiligingswerk en om deze kwaliteit te kunnen garanderen, leidt JenS Security zijn eigen medewerkers op. Wil je door JenS Security opgeleid worden door een ervaren en kundige Event Security Officer? Volg dan de opleiding Event Security Officer bij deze beveiligingsspecialist en je kunt direct aan de slag bij een gerenommeerd beveiligingsbedrijf met een goede reputatie en grote klantenkring. 

Wat kun je met de opleiding tot Event Security Officer?

JenS Security biedt verschillende soorten beveiligingsdiensten aan. Denk hierbij aan het beveiligen van woningen en bedrijfspanden, maar ook aan het beveiligen van winkels en personen. Eén van de belangrijkste diensten van JenS Security, is het beveiligen van evenementen. Volg je de opleiding Event Security Officer van JenS Security, dan kun je deze dienst aan de klanten van het beveiligingsbedrijf aanbieden. 

Na het volgen van de complete opleiding, kun je aan de slag in de beveiligingsbranche voor evenementen. Je werkt op verschillende soorten evenementen van JenS Security, waar je de veiligheid van het event in handen hebt. Een verantwoordelijke en uitdagende baan, waar je de juiste opleiding voor nodig hebt. Door de opleiding Event Security Officer van JenS Security te volgen, krijg je de beste opleiding voor jouw vak.

Nog geen ESO? Volg deze opleiding bij JenS Security

Heb je nog geen Event Security Officer opleiding gevolgd? Dan kun je deze opleiding volgen bij JenS Security. Heb je de opleiding al wel gevolgd, dan is het niet nodig om de opleiding nogmaals bij JenS Security te volgen. Met de juiste papieren kun je ook aan de slag bij JenS Security, ook als je de papieren bij een ander opleidingsinstituut verkregen heeft.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen