Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Over ons

Betrouwbare beveiliging

JenS Security is een beveiligingsbedrijf dat zich bezig houdt met beveiliging in de breedste zin van het woord. In JenS Security vind je een betrouwbare en loyale beveiligingspartner omdat wij zijn aangesloten bij het VEB en daarnaast het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Evenementen in bezit hebben. De beveiligers van JenS Security zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen en hebben ook een diploma EHBO/BHV waardoor zij eerste hulp kunnen verlenen daar waar nodig. Veiligheid staat bij JenS Security dan ook voorop. De professionele beveiligers van JenS Security hebben ruime ervaring in diverse specialisaties en zijn daardoor breed en flexibel inzetbaar. JenS kent een platte organisatiestructuur waardoor er snel kan worden ingespeeld op jouw aanvraag en we flexibel en snel aan jouw wensen kunnen voldoen.  

Beveiliging in de breedste zin van het woord

Bij Jens Security kun je terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten. Zo kun je JenS Security inhuren voor objectbewaking waar onze beveiligers zorgen dat procedures worden gehandhaafd of zelfs verbeterd. De beveiligers zijn ook in te zetten voor receptiediensten, bezoekersregistratie, brandwacht en brand- en sluitrondes. Daarnaast kan JenS Security zorgen voor mobiele surveillance waarbij getrainde beveiligers adequaat kunnen inspringen op crisis situaties. Tevens kan JenS Security op industrieterreinen de collectieve beveiliging verzorgen. Ook levert JenS Security beveiligers voor evenementen- en beursbeveiliging, recreatiebeveiliging, hotelbeveiliging en horecabeveiliging. Daarnaast zijn er beveiligers in te huren voor winkelsurveillance, persoonsbeveiliging en chauffeursdiensten. JenS Security kan ook zorgen voor camera beveiliging, alarmopvolging en videoregistratie. Wij hebben namelijk de beschikking over een hypermoderne videoregistratiekamer waar JenS Security beveiligers jouw bedrijventerrein of object 24 uur per dag en 7 dagen in de week op afstand in de gaten kunnen houden.

Waar is JenS Security actief?

Het beveiligingsbedrijf JenS Security is actief in de provincies Drenthe, Overijssel en Groningen. Er zijn vier vestigingen in Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden en we beveiligen tevens in onder andere Stadskanaal, Meppel, Beilen, Assen, Hardenberg, Veendam, Midden Drenthe, Odoorn, Gieten en Borger.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen