Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Werken bij

Ben je op zoek naar een baan bij een veelzijdig en flexibel beveiligingsbedrijf? Dan is JenS Security de werkgever waar je naar op zoek bent. Werken bij JenS Security betekent werken bij een professioneel en vakkundig beveiligingsbedrijf. De veiligheid van onze klanten en hun bezittingen moet altijd gegarandeerd zijn. Voor jou als werknemer blijft het beveiligingswerk afwisselend; geen dag is hetzelfde. En dat maakt het werken bij JenS Security aantrekkelijk!

Het bedrijf

JenS Security is een beveiligingsbedrijf dat een goede staat van dienst heeft opgebouwd in de loop der jaren. Het team van het bedrijf beschikt over veel ervaring binnen de beveiligingsbranche en is in staat om snel en flexibel in te springen op de (beveiligings)vraag van de klant.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Emmen, maar er zijn ook nevenvestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. Ben je in deze regio op zoek naar een leuke baan binnen de beveiligingsbranche, dan is JenS Security het bedrijf dat jij zoekt!

Open sollicitatie

Bij JenS Security zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers. Ben je geïnteresseerd om te werken binnen ons team, dan kun je te allen tijde een motivatiebrief, inclusief C.V. en (recente) pasfoto versturen naar personeel@jenssecurity.nl.

Vacatures

Bij JenS Security zijn met regelmaat vacatures te vinden. De huidige vacatures staan bij Vacaturebank vermeld. Voldoe je aan het profiel van een vacature en bent je gemotiveerd om bij het bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan een sollicitatiebrief inclusief C.V., referenties en pasfoto naar de contactpersoon van de betreffende vacature.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen