Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Diensten

Ruim aanbod

JenS Security heeft een ruim aanbod van beveiligingsdiensten, uitgevoerd door getrainde en ervaren beveiligers. Onze diensten bestaan uit beveiliging door onze beveiligers maar ook beveiliging op afstand middels videoregistratie. Doordat de beveiligers van JenS Security intern worden getraind volgens de laatste ontwikkelingen op de markt, de benodigde diploma’s en EHBO/BHV diploma’s hebben, zijn onze beveiligers op veel gebieden flexibel inzetbaar.

Beveiliging en bewaking

Bij JenS Security ben je aan het juiste adres voor de beveiliging van jouw evenement, object of bedrijf. Zo bieden wij objectbeveiliging aan waarbij onze beveiligers de veiligheid en beveiliging van jouw bedrijf waarborgen. Daarbij hanteren wij jouw procedures. Onze beveiligers zorgen dan bijvoorbeeld voor bezoekersregistratie, draaien receptiediensten en voeren dagelijkse brand- en beveiligingsrondes uit. Vaak zijn zij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en daarom kun je van ons representatieve beveiligers verwachten die zorgen voor een correcte ontvangst. Ook beschikken alle beveiligers over een EHBO/BHV diploma zodat zij altijd kunnen inspringen bij calamiteiten en zodat je ervoor kunt zorgen dat jouw bedrijf aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. Ook kun je bij JenS Security beveiligers inhuren voor mobiele surveillance en bike patrol, die snel en adequaat kunnen reageren op crisis situaties. Daarnaast kunnen wij voorzien in recreatiebeveiliging, voor bijvoorbeeld attractieparken of campings en hotelbeveiliging. Voor de beveiliging van jouw horecagelegenheid kunt je bij ons horecaportiers inhuren. Ons beveiligingsbedrijf levert ook beveiligers voor winkelsurveillance en collectieve beveiliging van bijvoorbeeld winkelcentra en winkelgebieden om te zorgen voor een veilige winkelomgeving voor klanten en medewerkers. Verder biedt JenS Security nog een aantal andere services aan als verkeersbegeleiders, brandwacht, BHV/EHBO/Reanimatie, persoonsbeveiliging en chauffeursdiensten.

Bewaking en beveiliging op afstand

JenS Security beschikt over een hypermoderne videoregistratiekamer waarmee we vanaf afstand jouw object of bedrijventerrein 24 uur per dag en 7 dagen per week via camera's in de gaten kunnen houden. Ook kun je gebruikmaken van een alarmsysteem, professionele alarmopvolging, camerabewaking  en videoregistratie. JenS Security werkt met de meest geavanceerde cameratechnieken en jouw object is dus altijd optimaal beveiligd. Bij de detectie van ongewenste bezoekers of activiteit kunnen wij meteen actie ondernemen. Wij kunnen dan de dichtstbijzijnde beveiligers en landelijke hulpdiensten alarmeren zodat gevolgschade wordt geminimaliseerd.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen