Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Brandwerende-, inbraakwerende en sleutelkluizen

Bij JenS Security kunt u ook vrijblijvende informatie ontvangen over brand- en inbraakwerende kluizen en sleutelkluizen.

De juiste kluis.

Om de kwaliteit van de kluis te beoordelen wordt door de fabrikant aan de binnenzijde aan de kluisdeur een label aangebracht. Hieraan kunt u zien dat de kluis onder gecontroleerde omstandigheden is geproduceerd en getest volgens de aangegeven weerstandsklasse.

Inbraakwerende kluis.

Een inbraakwerende kluis is speciaal ontworpen om de inhoud te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De mate van weerstand wordt bepaald door de metaaldikte en metaalsoort, aantal sloten en andere vertragende maatregelen welke in de wanden en de deuren zijn gebouwd.

De mate van weerstand van buitenaf wordt ook wel uitgedrukt in de indicatie waardeberging. Dit geeft aan welke waarde de verzekeraars als dekking accepteren. Hoe hoger het geldbedrag, hoe inbraakwerender de safe.

Brandwerende kluis.

Brandwerende kluizen worden gebouwd met als voornaamste taak het beschermen van uw waardevolle spullen. In Europa worden verschillende brandwerende normeringen gehanteerd. Onafhankelijke testinstituten stellen de safes gedurende 30, 60 tot 120 minuten bloot aan een temperatuur van 1.090 C. Tijdens de test moet ook een val van 9.15 meter hoogte aantonen dat de beschermende werking intact blijft als een brandwerende kluis in de praktijk door een verdiepingsvloer zou zakken. Tijdens de test en na een afkoelingsperiode van 12 uur mag de temperatuur in de safe niet boven de genoemde waarde komen.

Constructie kluis.

De constructie van een kluis en de daarbij toegepaste materialen zijn heel belangrijk voor het optimaal functioneren van een kluis. Maximale beveiliging valt of staat echter ook met de kwaliteit van het slot.

Sleutelkluis.

JenS security biedt u een speciale sleutelkluis als oplossing voor het opbergen van sleutels van panden. Deze sleutelkluis maakt gebruik van een slot in combinatie met een softwarepakket waarmee openingscodes, zogenaamde netcodes, kunnen worden aangemaakt. Met het systeem kan een éénmalige code of één code voor langere tijd worden aangemaakt. Werkt zonder WiFi voorziening. Heeft geen externe koppelingen met systemen. Voor fysiek beheer van de sleutels in de kluisjes, kan er een mastercode voor de beheersorganisatie aangemaakt worden.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen