Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Noodapplicaties

JenS Security is de verbindende factor tussen u en de juiste hulpverlening. Via een mobiele app, verbinden wij u met de juiste opvolging. Dit kan zijn familie, kennissen, collega’s, JenS Security en Landelijke hulpdiensten. Het is onze missie de inzet van hulp tijdens een noodsituatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Bij het maken van een alarm wordt iedereen die dicht bij deze persoon in de buurt is op de hoogte gesteld van het gemaakte alarm. Parallel worden professionele organisaties als JenS Security en Landelijke hulpdiensten geïnformeerd.

Personenalarmering

Bij dreiging van agressie of geweld kan middels een geïnstalleerde alarmknop alarm worden gemaakt. Dit werkt ook als uw scherm vergrendeld is. Na ontvangst van de melding van de noodknop wordt er direct door de meldkamer SMC meegeluisterd ter verificatie, terwijl de hulpverlening onderweg is. Op deze manier bent u verzekerd van hulp en/of assistentie.

Man Down

Elk bedrijf is verplicht een RI&E uit te voeren. Ons alarmeringssysteem voldoet aan alle eisen die uit deze RI&E naar voren komen om u tijdens alleenwerken te beveiligen. In geval van een calamiteit, is het van levensbelang dat u hulp krijgt. De X-Guard app detecteert situaties als deze en maakt dan automatisch alarm als de “risico modus” aan staat. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u om welke reden dan ook bewusteloos raakt. Daarnaast maakt de app automatisch alarm als de mobiele telefoon stuk gaat of vernield wordt. De omvalbeveiligings app geeft uw exacte locatie door aan de hulpverlening tot op de verdieping en ruimte waar u zich bevindt, zowel binnen als buiten. Hiermee voldoet deze Guard aan de in Arbo catalogus genoemde beschrijving voor gezond en veilig alleen werken.

Traceren

Door GPS en IPS (indoor positionering System), is de Guard+ als enige in staat om uw exacte locatie, zowel binnen als buiten te bepalen. Dit kan zonder het plaatsen van extra hardware. Ook de locatie van de hulpverlener wordt op deze manier bepaald.

De juiste opvolging

De applicatie zorgt altijd voor de juiste opvolging waar u ook bent. Als er alarm gemaakt is wordt de opvolging in gang gezet. De mensen die het dichts bij u in de buurt zijn krijgen een melding op hun telefoon. Gelijktijdig wordt na verificatie de politie en/of beveiliging aangestuurd.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen