Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Evenementen en horeca

Evenementen en Beurzen

Voor de beveiliging van beurzen en evenementen van elke grootte kun je eveneens bij JenS Security terecht. Evenementen en beurzen worden vaak druk bezocht en de veiligheid op zo’n event is daarom van groot belang. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid op het gebied van toezicht houden bij grote groepen mensen.

Horecabeveiliging

Voor horecabeveiliging ben je bij JenS Security eveneens aan het juiste adres. Onze medewerkers heten jouw gasten welkom en staan deze op een passende manier te woord. Ze zijn het eerste aanspreekpunt van jouw gasten en trachten om de veiligheid op een sfeervolle manier te waarborgen. Om dit te kunnen realiseren, voeren zij diverse controlerondes uit binnen jouw horeca onderneming. Hiervoor worden de beveiligers zorgvuldig geselecteerd. Ze hebben specifieke kennis en ervaring als het gaat om bijvoorbeeld hotelbeveiliging en zijn vertrouwd met de dagelijkse gang van zaken binnen verschillende facetten van de horeca.

Recreatiebeveiliging

Het is van groot belang dat gasten een veilig gevoel hebben bij een bezoek aan recreatieparken en campings. Ook voor recreatiebeveiliging zijn de medewerkers van JenS Security zeer geschikt. De algemene orde en rust wordt door professioneel opgeleide beveiligers gehandhaafd. Zij zorgen ervoor dat door jouw bedrijf opgestelde regels op een correcte manier worden nageleefd. Onze beveiligers hebben hiervoor passende diploma’s en zijn eventueel zelfs in staat om kleine technische problemen op te lossen. Onder deze kleine problemen worden onder andere verstoppingen, stroomstoringen en wateroverlast verstaan.

Beveiliging op maat

Wanneer je een evenement organiseert, kun je er van uitgaan dat wij onze beveiliging aanpassen aan jouw wensen. Daarom zullen wij voor opdrachten met je in overleg gaan om de organisaties op elkaar af te stemmen en de wensen en behoeften te inventariseren. De veiligheid van jouw evenement wordt van A tot Z door ons verzorgd aan de hand van een beveiligingsplan. JenS Security maakt voor jou een projectplan/beveiligingsplan welke bestaat uit een plan van aanpak, risicoanalyse, crowd control en crowd management.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen