Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Objectbewaking

Veiligheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Op drukbezochte plaatsen, maar ook rustige gebieden is veiligheid een gevoelig onderwerp. Waterdichte beveiliging voor het bewaken van jouw objecten vindt je bij JenS Security. Wij zijn een professioneel bedrijf dat de veiligheid van jouw bedrijf en eigendommen hoog in het vaandel heeft staan. Voor een vlot lopend bedrijfsproces zonder storingen is het dan ook belangrijk om te kiezen voor optimale beveiliging in de vorm van objectbewaking.

Goede beveiliging een must

Het beveiligen van objecten is een secuur proces. Of het nu gaat om het bewaken van een kluis, de opslag van kunstobjecten, antiek en juwelen of objectbewaking tijdens het transport, JenS Security draagt zorg voor de veiligheid van jouw eigendommen.

Bijzondere en waardevolle objecten hebben vaak een enorme aantrekkingskracht, waardoor goede beveiliging een must is. JenS Security regelt dat voor jou. Een belangrijk onderdeel binnen onze diensten is het bijhouden van bezoekers in de vorm van bezoekersregistratie. Zo weet je altijd wie er zich in het pand bevindt en ben je een stap vooruit. Wij dragen zorg voor een prettige ontvangst en zorgen dat we representatief onze werkzaamheden voltooien. Ook voor het uitbesteden van receptie of baliewerkzaamheden ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Al onze medewerkers beschikken over een BHV-certificaat voor bedrijfshulpverlening en zijn EHBO-gecertificeerd. Zo zijn we altijd ingespeeld op de steeds strengere eisen en regels binnen bedrijven. Ook vervullen wij de vraag naar een eventuele brandwacht. Onze medewerkers weten als geen ander om snel en adequaat te reageren in onveilige situaties.

Objectbeveiliging op maat

Objectbewaking richt zich voornamelijk op het doen van controlerondes binnen of rondom jouw object. Deze controles worden op gewenste tijden uitgevoerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Betreft het een object binnen jouw pand, dan is het ook mogelijk om beveiliging te bieden in de vorm van camerabewaking. Middels een videoregistratiekamer is het mogelijk om het object vanaf een gepaste afstand volledig te bewaken. Wil je objectbeveiliging op maat, neem dan direct contact met ons op!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen