Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Commandowagen

Organiseer je een evenement en wil je het terrein van jouw event optimaal beveiligen? Wat extra oogjes nodig bij calamiteiten? Maak dan gebruik van de commando- en camerawagen van JenS Security. JenS Security beschikt over een eigen commando– en camerawagen welke inzetbaar is bij evenementen en calamiteiten.

Onze centralisten in de wagen kunnen 4 cameraposities tegelijk bewaken en volgen. Onze beveiligers kunnen met behulp van goede informatie worden aangestuurd waardoor snelle reactie op calamiteiten is gewaarborgd. Daarnaast worden de camerabeelden bewaard en kunnen deze separaat worden geraadpleegd en zijn direct beschikbaar om opgestuurd of doorgestuurd te worden. Ook biedt cameratoezicht ondersteuning bij het monitoren van grote bezoekersstromen, het zogenoemde crowd-management.

De wagen is inzetbaar op elke locatie. De enige voorwaarde is dat het terrein goed te bereiken is. Ook moet er stroom op het terrein aanwezig zijn. Goed om te weten: je hebt geen internetverbinding nodig om de commando- en camerawagen van JenS Security in te zetten. De wagen beschikt namelijk over een eigen moderne 4G internetverbinding.

Verder is de commando– en camerawagen voorzien van 4 HD camera’s, 3 werkplekken en uiteraard een EHBO koffer.

Wil je meer weten over onze commando- en camerawagen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen