Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Inbraakwerende folie

Profilon inbraakvertragende folie

Eenvoud is vaak de beste manier om op optimale veiligheid te kunnen bieden. Wanneer u te maken heeft met beveiliging van panden is glasbeveiliging een fundamenteel onderdeel net als kluisbeveiliging.

Beveiligd glas biedt vele voordelen zoals het welzijn van de medewerkers en veiligheid. Een goed beveiligingssysteem neemt het gevoel van onveiligheid weg en draagt bij aan het creëren van een ontspannen en productieve werkomgeving.

Het wegnemen van het gevoel van onveiligheid door esthetisch neutrale oplossingen, is een van de belangrijkste kenmerken van onze filosofie. Door het selecteren van een juiste combinatie van producten, waarbij keuze is uit een groot assortiment Profilon foliën, kan een oplossing verkregen worden die tegemoet komt aan uw behoefte en budget.

NOVITEIT PROFILON P3A Inbraakwerende folie

De foliën zijn onzichtbaar, één laags, anti-inbraak, vandalisme werend, lichtdoorlatend, brandwerend en UV-absorberend. In geval van breuk versplinterd het glas maar verspreidt zich niet.

PROFILON beschermt al meer dan 25 jaar overheidsinstanties, ministeries, ambassades, zorg- en onderwijsinstellingen en de zakelijke markt tegen meerdere bedreigingen variërend van vandalisme, inbraak tot vernieling. Uiteraard voldoet deze folie aan de door de overheid gestelde voorwaarden en normen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen