Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid

Veiligheid, dáár draait alles om in de wereld van beveiliging. Onze klant, jij dus, moet zich veilig voelen, in alle opzichten. Of het nu om je bezittingen, bedrijf, vastgoed of om je persoonlijke veiligheid gaat, je moet met een gerust hart kunnen gaan slapen. Zonder dat je je om de details van je beveiliging druk hoeft te maken. Wij doen jou die belofte!

 

Dat kunnen we waar maken doordat wij voldoende, goed opgeleid personeel hebben, meer dan 10 surveillance auto’s in de regio én jarenlange ervaring. Bovendien is ons personeel allemaal in het bezit bedrijfshulpverlening en zijn meerdere medewerkers SDR (Search, Detect, React) getraind. Dus ook wanneer er iets gebeurt, weet je dat je bij ons in goede handen bent. Wij bieden je optimale veiligheid op de manier die jij wenst en onder alle omstandigheden.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen