Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Versterk de beveiliging met onze geavanceerde bewakingsdrones

JenS Security levert een krachtige beveiligingsoplossing voor bedrijventerreinen en evenementen zoals festivals met onze speciale Drone Beveiligingsunits. In samenwerking met OmniDrones Security, een vooraanstaand bedrijf uit Assen met meer dan tien jaar ervaring in de drone-industrie, integreren we hoogstaande drone-technologie in de beveiligingsplannen van onze klanten.

 

Luchtbeveiliging op maat voor uw locatie

Elke locatie is uniek en vereist een specifieke aanpak. Daarom zijn onze Drone Beveiligingsunits ontworpen om naadloos aan te sluiten op de individuele beveiligingsbehoeften van onze klanten. We starten met een uitgebreide analyse van uw terrein om een duidelijk inzicht te verkrijgen in de uitdagingen en benodigdheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dronebeveiliging voor uw onderneming? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met onze beveiligingsspecialisten.

 

Samenwerking met deskundigen

JenS Security heeft de handen ineengeslagen met OmniDrones Security om topkwaliteit dronebeveiligingsoplossingen te bieden. Het team van OmniDrones Security brengt een schat aan ervaring mee in de ontwikkeling en toepassing van onbemande luchtvaartuigen. Met deze expertise garanderen we professionele advisering en implementatie van dronebeveiligingsdiensten voor onze klanten in het bedrijfsleven, bij overheidsinstellingen en tijdens evenementen.

 

Bekijk een demonstratie van onze dronebeveiliging

Ontdek zelf hoe onze Drone Beveiligingsunits de veiligheid verhogen. Bekijk hier een demonstratie.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen