Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Opleiding Event Security Officer (ESO)

Er worden, na een lange 'pauze' door COVID-19, weer evenementen georganiseerd. We bieden daarom weer onze ESO opleiding aan.

JenS Security is weer op zoek naar nieuw talent om het team van beveiligers te versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar parttime evenementenbeveiligers, die aanwezig kunnen zijn bij diverse kleine en grote evenementen in Noord-Nederland om de evenementen op niveau te beveiligen

Ben je niet in het bezit van het benodigde ESO-diploma om deze klus aan te nemen? Dan is het mogelijk om de opleiding tot Event Security Officer intern bij JenS Security te volgen. Meer over deze opleiding, lees je op deze pagina. Ook lees je op deze pagina meer over JenS Security, voor een duidelijk beeld van de organisatie

De opleiding tot Event Security Officer (ESO): een korte introductie

JenS Security vindt het belangrijk om enkel beveiligers in te zetten die over de juiste diploma’s beschikken. Voor mensen die nog geen ESO-diploma hebben, bieden wij daarom de interne opleiding tot Event Security Officer aan. Het gaat om een korte interne opleiding, die jij geheel gratis en onder minimale voorwaarden kunt volgen in ons trainingscentrum aan de Nieuw Amsterdamsestraat 40 te Emmen. Om de opleiding te mogen volgen mag er geen sprake zijn van een strafrechtelijk verleden.

De inhoud van de opleiding tot Event Security Officer

Schrijf jij je in voor de opleiding tot Event Security Officer bij JenS Security, dan ontvangt je de volgende zaken:
- Een praktijkwerkboek.
- Zes klassikale lessen van een vakdocent die ingeschreven is bij het CRKBO en het Lerarenregister.
- Een inlogcode voor uw persoonlijke digitale leeromgeving, voor toegang tot online boeken.
- Toegang tot de online leeromgeving ter voorbereiding van het theorie-examen. 
- Goed bereik en ondersteuning op het gebied van lesmateriaal. 
- Een deelname aan het ESO praktijkexamen.

Ook doe je praktijkervaring op tijdens een stage van 10 evenementen, zodat jij je optimaal ontwikkelt tot Event Security Officer, voordat je echt aan de slag gaat bij JenS Security.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om mee te doen met de ESO-opleiding van JenS Security. Dit betekent dat jij je ook zonder vooropleiding in kunt schrijven voor onze opleiding tot Event Security Officer.

Over JenS Security

JenS Security is dé beveiligingsorganisatie op het gebied van beveiliging en veiligheid in het noorden van Nederland. Wij beveiligen ongeveer 165 evenementen per jaar, waar we de beste evenementenbeveiligers voor zoeken. Door de ESO-opleiding intern te volgen bij JenS Security, kun je aan de slag als evenementenbeveiliger binnen de organisatie.

Meer weten? Neem contact op met JenS Security

Wil je meer weten over de opleiding tot Event Security Officer of wil jij je direct inschrijven voor onze ESO-opleiding? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar opleidingen@jenssecurity.nl met korte motivatie en een CV. 

Ik wil graag meer informatie Ik wil me graag aanmelden

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen