Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Werken als beveiliger bij Hello Festival

Jaarlijks vindt het grootste en gezelligste muziekfestival van Drenthe plaats. Aan de Grote Rietplas in Emmen viert iedereen tijdens het Hello Festival (voorheen Retropop) 2 dagen feest.

De line up liegt er ieder jaar niet om met bekende artiesten als Lenny Kravitz, Keane, BLØF en Kraantje Pappie. Dit vraagt dan natuurlijk om goede evenementen beveiligers.  

Met 1500 campingplaatsen, 4 podia en 30.000 festival bezoekers, ligt er een zeer belangrijke en verantwoordelijke taak bij de evenementen beveiligers van het Hello Festival in Emmen. 

Hoe ziet een werkdag als evenementen beveiliger bij Hello Festival eruit?

In de ochtend kom je aan op je werk en maak je een praatje met een collega. Vervolgens meld je je bij de supervisor voor een uitgebreide briefing. Je krijgt te horen in welk team je bent ingedeeld en welke taken en verantwoordelijkheden jij krijgt deze dag.

In de middag sta je bij de ingang van het festival en controleer je de tassen van festival bezoekers. Omdat je deze dag langere periodes achter elkaar moet staan, is het van belang dat je fysiek in goede conditie bent.  

Tijdens de pauze heb je even tijd om bij te komen en rustig te zitten. Het lange staan is namelijk best een opgave! Na de pauze begin je weer vol nieuwe energie aan jouw shift. Het wordt steeds drukker bij de ingang en mensen worden wat ongeduldiger. Maar jij als beveiliger houdt goed het overzicht.

Je blijft behulpzaam en vriendelijk maar vooral ook erg waakzaam. Na een lange dag meld je je weer af bij de supervisor, loopt nog een rondje over het festival en dan ga je weer naar huis.

Wil jij ook als beveiliger bij JenS Security komen werken?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen