Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Opleiding evenementenbeveiliger

Wie evenementenbeveiliger wil worden bij JenS Security, dient hier wel de juiste opleiding voor te volgen. Omdat JenS Security alleen de beste evenementenbeveiligers in dienst wil nemen, worden de medewerkers van het bedrijf intern opgeleid. Door de opleiding evenementenbeveiliger bij JenS Security te volgen, kun je deze functie aannemen bij dit gerenommeerde beveiligingsbedrijf. 

De opleiding tot evenementenbeveiliger volgen: waarom?

Er zijn enkele goede redenen om zo snel mogelijk met de opleiding evenementenbeveiligervan JenS Security te starten. Ten eerste gaat het om een korte interne opleiding, die je snel en effectief leert wat je moet weten om een goede evenementenbeveiliger te worden. Het is geen lange en slopende opleiding, maar een effectieve cursus die je snel kunt doorlopen. Een andere reden om deze opleiding te volgen, is het feit dat je na het volgen van de opleiding tot evenementenbeveiliger direct bij JenS Security in dienst kunt. Je hoeft niet op zoek naar een baan in de branche, maar kunt meteen aan het werk. 

Tot slot gaat het om een complete opleiding, inclusief een compleet theoretisch deel en een uitgebreid deel dat zich volledig op de praktijk van het vak richt. Je krijgt niet alleen boeken en een toets, maar moet bijvoorbeeld ook stage lopen. Een complete opleiding, die je volgt om hierna direct vol vertrouwen en met alle nodige kennis en vaardigheden aan de slag te gaan in de branche. 

Meer weten over de opleiding? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opleiding evenementenbeveiliger van JenS Security en wil je wat meer weten over deze interne cursus? Neem dan contact op met JenS Security. Door contact op te nemen, kun je al jouw vragen over de opleiding laten beantwoorden en direct bepalen of de opleiding tot evenementenbeveiliger bij jou past.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen