Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Opleiding ESO Emmen

De opleiding ESO Emmen of Event Security Officer Emmen is een populaire opleiding die je nodig hebt voor het uitvoeren van beveiligingswerk op evenementen. JenS Security neemt alleen beveiligers aan die in het bezit zijn van het ESO diploma, aangezien deze professionals de juiste opleiding hebben voor het uitvoeren van het beveiligingswerkzaamheden van JenS Security. Heb je de opleiding tot ESO nog niet gevolgd, maar zou je dit wel graag willen doen? Dan kun je ook bij JenS Security terecht voor de interne opleiding tot Event Security Officer of ESO.

De opleiding ESO Emmen: voor wie geschikt?

De opleiding ESO Emmen van JenS Security is uitermate geschikt voor mensen die in de beveiligingsbranche willen werken en het liefst beveiligingswerkzaamheden uitvoeren op evenementen. Na het volgen van de opleiding tot Event Security Officer bij JenS Security, kun je direct gaan werken op de vele evenementen waar JenS Security de beveiliging van moet organiseren. 

De opleiding ESO Emmen is geschikt voor mensen die het leuk vinden om op evenementen te werken, die een passie hebben voor het beveiligen van verschillende soorten evenementenlocaties en die interesse hebben in de wereld van het beveiligen en alles wat er in deze wereld gebeurt. Door deze interne opleiding te volgen, kun je direct aan de slag bij een gerenommeerd en zeer ervaren beveiligingsbedrijf met een goede reputatie en een grote klantenkring. 

Meer weten over deze opleiding in Emmen? Neem contact op

Wil je aan de slag als Event Security Officer bij een gerenommeerd beveiligingsbedrijf met een goede reputatie? Neem dan contact met ons op. Heb je nog vragen over de interne opleiding van JenS Security? Dan kun je ook contact met ons opnemen, zodat wij al jouw vragen over de interne opleiding tot ESO Emmen kunnen beantwoorden.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen