Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Persoonsbeveiliging

Ben je op zoek naar persoonsbeveiliging, dan kun je daarvoor meerdere redenen hebben. Persoonsbeveiliging is in ieder geval een dienst die speciale aandacht vraagt. Bij JenS Security weten we daar alles vanaf. Zeker wanneer je een publieke functie hebt of bekendheid geniet, kun je veel baat hebben bij persoonsbeveiliging. Bijvoorbeeld tijdens evenementen of bezoeken waar veel mensen op afkomen. Maar ook wanneer je last hebt van een onveilige situatie, kan een persoonsbeveiliger uitkomst bieden.

Beveiliging op maat

Zeker bij persoonsbeveiliging is het van groot belang dat je kunt vertrouwen op de beveiliger(s) om je heen. Het gaat immers om jouw eigen persoon. Het is daarom belangrijk dat de beveiliging op maat wordt aangeboden. Daarvoor ben je bij JenS Security aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een jarenlange expertise opgebouwd binnen de beveiligingsbranche. Onze medewerkers weten van de hoed en de rand, en kunnen je dus verzekeren van een veilige omgeving.

Waarom persoonsbeveiliging?

Helaas komen zaken als bedreiging en afpersing steeds vaker voor in Nederland. De wereld verandert en wordt harder. Als je als persoon publieke bekendheid geniet, dan kun je hiervan de nadelige gevolgen ondervinden. Voel je jezelf niet veilig in bepaalde situaties, dan kan het inhuren van persoonsbeveiliging uitkomst bieden.

Ook bij drukke evenementen kan een persoonlijke beveiliger een meerwaarde zijn. Deze kan de mensenmassa op afstand houden en je op de juiste tijd op de plaats van bestemming afleveren. Een persoonsbeveiliger houdt afstand, maar grijpt in wanneer nodig. Alles in het teken van jouw veiligheid.

Voor meer informatie omtrent persoonsbeveiliging kun je contact met ons opnemen middels het contactformulier of tel. 0591-633088.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen