Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security beveiligingstechniek 

JenS Security is jouw professionele, ervaren en betrouwbare beveiligingspartner. Wij kunnen jouw pand of terrein niet alleen beveiligen door de juiste mensen in te zetten op locatie, maar ook met innovatieve techniek. Meer over onze beveiligingstechniek, lees je op deze pagina. 

Techniek beveiliging: de vele mogelijkheden 

Wij zijn al jaren actief in het vak en weten precies welke technieken wel en niet werken bij het beveiligen van verschillende soorten panden. Door de jaren heen hebben we dan ook diverse technische producten verzameld die volgens ons goed werken in de beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan standaard camera’s, maar ook aan warmtecamera’s, alarmsystemen, mistgenerators en ga zo maar door. En wil je jouw kostbaarheden extra veilig op kunnen bergen in jouw woning of bedrijfspand? Dan kunnen wij zelfs een kluis leveren, die geheel aan onze strenge veiligheidseisen voldoet. 

Voor alle soorten panden 

JenS Security kan alle soorten panden beveiligen. Je kunt ons inhuren voor het beveiligen van jouw woning, maar ook voor het optimaal beveiligen van jouw bedrijfspand. Of je nu een winkel runt of een loods heeft op een afgelegen terrein: wij helpen je jouw pand optimaal te beschermen tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers. Ook als je specifieke eisen en wensen hebt om jouw pand te beveiligen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Veiligheidsadvies op maat? Neem contact op 

Wil je een veiligheidsadvies op maat ontvangen van een ervaren en betrouwbare beveiligingsexpert of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs om jouw pand volledig te onderzoeken. Op basis van ons onderzoek geven wij bruikbaar veiligheidsadvies. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen