Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Camera beveiliging

Je kunt voor verschillende manieren van beveiliging kiezen, als je een pand wilt laten beveiligen. Zo kun je kiezen uit het installeren van een alarminstallatie, het inhuren van beveiligers ter plaatse of voor camera beveiliging. Camera beveiliging is een veelgebruikte beveiligingsmethode, omdat deze relatief goedkoop is en toch een zeer goede kwaliteit van beveiliging biedt.

Beveiliging door middel van een videocamera

Het is een feit dat beveiliging door middel van een videocamera alleen al een preventieve werking heeft. Als mensen zien dat een ruimte beveiligd wordt door de aanwezigheid van camera’s, dan zal dat leiden tot minder diefstal of minder ander ongewenst gedrag. Dat is een groot voordeel, waarmee je de kosten van deze vorm van beveiligen – die overigens reuze meevallen – al gemakkelijk goedmaakt.

Bovendien zijn er twee manieren van camera beveiliging. Natuurlijk kun je de opnames later terugkijken. Maar er is ook de optie om de camera beveiliging te koppelen aan een live videoregistratie. Bij JenS Security worden de beelden van jouw pand, ruimte, of object in de gaten gehouden door goed opgeleide en alerte beveiligers. Als er reden toe is, dan wordt er alarm geslagen. Zo behoudt je te allen tijde het overzicht en ben je verzekerd van een veilige omgeving, zonder dat je daar zelf veel tijd en energie in moet steken.

Kies voor JenS Security

Vele klanten kozen al eerder voor camerabeveiliging door JenS Security. De directe koppeling naar de videoregistratiekamer heeft vele positieve reacties opgeleverd. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Emmen, maar heeft tevens vestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. Ben je in deze regio dus op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor camera beveiliging, kies dan voor JenS Security. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons team.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen