Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiligingscamera

Beveiliging van jouw pand kan op verschillende manieren worden verzorgd. Je kunt natuurlijk een beveiligingsinstallatie laten aanbrengen. Als je bijvoorbeeld een kantorencomplex in beheer heeft, dan kun je er ook voor kiezen om een team van beveiligers de controle te laten uitvoeren. Een andere goede optie is door gebruik te maken van een beveiligingscamera. Voor welke manier van beveiligen je ook kiest, bij JenS Security ben je verzekerd van beveiliging van topkwaliteit.

Videoregistratiekamer JenS Security

Als je kiest voor beveiliging door middel van een beveiligingscamera, dan kun je altijd terugkijken wat er zich op en in het gebouw heeft afgespeeld. Zo kun je winkeldiefstal bijvoorbeeld traceren of andere ongewenst of verdacht gedrag in kaart brengen. Dit alles om de veiligheid te waarborgen. Maar je bent op deze manier wel passief met beveiligen bezig. Na afloop kan de vogel echter al gevlogen zijn.

Er is nog een andere mogelijkheid bij beveiliging door middel van een beveiligingscamera. Als je kiest voor beveiliging op afstand bij JenS Security, dan worden de beelden van de camera rechtstreeks naar de videoregistratiekamer van het bedrijf verzonden. Hier wordt dus op afstand altijd live een oogje in het zeil gehouden. Dat is pas veiligheid van de bovenste plank!

Regionaal

JenS Security heeft zich de afgelopen jaren laten zien als specialist op alle onderdelen van beveiliging. Of het nu gaat om de beveiliging van objecten of gebouwen, door middel van een beveiligingscamera weet je dat er altijd bewaking is. In de regio Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden is JenS Security uitgegroeid tot hét beveiligingsbedrijf. Dus ben je op zoek naar beveiliging op afstand, neem dan gerust contact op met ons team.

JenS Security staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Het is immers zaak dat jouw bedrijfspand, woonhuis of object goed beveiligd wordt. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en waken over jouw bezittingen als het ware hun eigen bezit.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen