Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security beveiligingsdiensten 

JenS Security is jouw betrouwbare beveiligingspartner uit Drenthe. Wij kunnen jouw woning beveiligen, maar je kunt ons ook inhuren jouw bedrijfspand of jouw complete bedrijfsterrein te beveiligen. Meer over onze diensten, lees je op deze pagina.

Beveiliging met alarmen en camera’s 

Door jouw woning te beveiligen met alarmen en camera’s, wordt je gewaarschuwd als er ingebroken wordt. Ook werken de alarmen en camera’s preventief. Veel inbrekers lopen een pand namelijk straal voorbij, als zij zien dat hier alarmen en camera’s geïnstalleerd zijn. Wij kunnen alarmen en camera’s installeren bij woningen, maar ook bij kantoorpanden, winkels en andere bedrijfspanden. Samen met jou kiezen wij welke alarmen en camera’s de beste beveiliging bieden. 

Persoonlijke beveiliging door professionals 

Uiteraard kunnen wij jouw woning of bedrijfspand ook persoonlijk komen beveiligen. Dit doen wij door professionele beveiligers naar jouw pand te sturen. Je kunt ervoor kiezen de beveiligers eens in de zoveel tijd rond te laten lopen, maar het is ook mogelijk continu aanwezig te zijn op jouw terrein. Wij kunnen zelfs professionals met honden rond laten lopen, zodat jouw pand door mensen én dieren beveiligd wordt.

Professionele beveiliging op maat 

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, behoeften en verwachtingen heeft met betrekking tot beveiliging. Daarom bieden wij enkele standaard beveiligingsdiensten aan, maar is het ook mogelijk beveiliging op maat af te nemen. In dit geval bespreken wij samen met jou een waterdicht beveiligingsplan, om dit plan vervolgens uit te voeren. Het plan is gebaseerd op jouw wensen, behoeften en verwachtingen, maar uiteraard ook op onze kennis en ervaring. 
 
Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Ook als je vrijblijvend kennis wil maken met onze professionals, kun je contact met ons opnemen. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen