Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Winkelbeveiliging

Exact de juiste voorzorg

Je hebt een winkel, of werkt in een winkel. Hier gebeuren de mooiste dingen: je verkoopt namelijk jouw producten aan jouw klanten. Hierdoor kun je bestaan. Maar helaas zitten er ook rotte appels tussen: winkeldieven. Kleine criminaliteit komt vaker voor dan je denkt. Dit kan gaan van zakkenrollen in jouw zaak, tot winkeldiefstal en andere ongewenste activiteiten. Verlies is een ongewenst gevolg, wat je actief kunt tegenwerken door te zorgen voor een goede winkelbeveiliging. Jens Security kan je hierbij helpen. Om wat voor winkel het ook gaat: wij zijn de beveiligingsspecialisten, ook bij jou op de werkvloer. Natuurlijk hebben wij niet de kracht om de maatschappij met al haar oneffenheden te veranderen, maar wel om hier effectief mee om te gaan.

Honderd procent op maat

Bij Jens Security maken we graag een kosten en baten analyse. Op deze manier kunnen we een op maat gemaakt advies samenstellen en doorvoeren in de praktijk. Natuurlijk moet het ook voor jou betaalbaar blijven. Het heeft geen zin als jij meer geld betaalt voor beveiliging, dan wanneer er af en toe criminaliteit in uw winkel plaatsvindt. We gaan dus enkel aan de slag als we dezelfde doelstelling voor ogen hebben. Zo pakken we met opperste concentratie het probleem bij de wortel aan, zodat we met een resultaatgerichte werkwijze samen de beste oplossing bereiken. Voor ondernemers, door ondernemers: dát is Jens Security.

Daarom Jens Security

Wij schenken aandacht aan beveiliging in de breedste zin van het woord. Bij Jens Security heeft iedereen een aansluitende opleiding en de juiste certificaten in zijn of haar bezit. Wij spelen snel in op jouw wensen en kunnen snel en bovendien flexibel schakelen: dit maakt ons de ideale partner om mee samen te werken. Veiligheid boven alles!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen