Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging huren

Festivals schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond en daarnaast is er een heel scala aan sportevenementen die in het weekend worden georganiseerd. Al deze openbare evenementen wil je als organisator natuurlijk zo goed mogelijk laten verlopen. De vraag is echter hoe je dit op een goede en relatief goedkope manier voor elkaar gaat boksen. Een gemiddeld festivalterrein is namelijk een aantal voetbalvelden groot en daarmee vrij onoverzichtelijk en een gemiddeld voetbalstadion of atletiekarena kent vele in- en uitgangen, wat het voor dieven en onrustzaaiers makkelijk maakt te ontsnappen. Wil je beveiliging huren? JenS Security biedt daarom gedegen beveiliging aan, die je het overzicht kunnen geven en de mensen op jouw evenement veiligheid en een gevoel van orde kunnen geven.

Samenwerking tussen mens en technologie

Beveiliging huren is, zoals gezegd, een ideale optie om jouw evenement soepel te laten verlopen. Waar kan je echter zoal op rekenen op het moment dat JenS Security met de veiligheid van jouw evenement aan de slag gaat?

Eerder werd al de grootte en onoverzichtelijkheid van een evenemententerrein of sportarena genoemd. Dit probleem wordt door ons getackeld door speciale camera’s over de gehele oppervlakte op te hangen, die vanuit een videoregistratiekamer allemaal door meerdere specialisten in de gaten worden gehouden. Deze technologisch hoogstaande beveiligingsopties worden aangevuld met mankracht in de vorm van bewakers. Zij kunnen uitrukken zodra op de camera’s een verdachte handeling of verstoring van de orde wordt gespot. Op die manier vullen technologie en mens elkaar naadloos aan bij beveiliging huren.

Hoe beveiliging huren?

Heb je binnenkort een groot evenement te organiseren en komen er vele honderden of zelfs duizenden mensen op af, dan zijn wij degene die voor hun veiligheid willen in staan. Hoe kom je meer te weten en hoe bereik je ons? Bezoek de website van JenS Security en lees meer over deze of andere gelegenheden waar wij als beveiliging te huren zijn. Ben je geïnteresseerd, bel ons dan gerust op. Voor jouw veiligheid zijn wij altijd te bereiken.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen