Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiligingsorganisatie in Drenthe 

Inbrekers worden steeds slimmer. Wil je voorkomen dat er ingebroken wordt in jouw woning of bedrijfspand, dan moet jij je tegen de slimme inbrekers wapenen. Dit doe je met de juiste beveiliging. JenS Security is een professionele beveiligingsorganisatie in Drenthe, die je kan helpen jouw pand optimaal te beschermen tegen inbrekers.

JenS Security: jouw betrouwbare beveiligingspartner 

Wij hebben al jaren ervaring in het vak en kunnen alle soorten panden op hoog niveau beveiligen. Wij voorzien woningen van de beste beveiliging, maar ook bedrijfspanden als winkels en kantoorpanden. Huur je onze beveiligers in, dan weet je zeker dat dit goed gebeurt. JenS Security is jouw betrouwbare beveiligingspartner. 

De beste beveiliging voor ieder pand 

Voor wij jouw pand gaan beveiligen, luisteren wij eerst naar jouw eisen, behoeften en verwachtingen. Geef je aan het prettig te vinden dat er camera’s geïnstalleerd worden, dan kunnen wij hier uiteraard voor zorgen. Daarnaast beveiligen wij panden altijd vanuit onze expertise. We inspecteren het pand, zoeken naar zwakke punten en zorgen er vervolgens voor dat deze punten beveiligd worden. Zo heeft jouw pand geen zwakke punten meer, maar is het pand honderd procent veilig. 

JenS Security beveiligers op locatie 

Vindt je het installeren van een goed alarm en de beste camera’s niet voldoende om jouw pand te beveiligen? Dan kun je er ook voor kiezen JenS Security beveiligers in te huren, eventueel met honden. Onze beveiligers kunnen surveillancerondes lopen, maar kunnen ook 24/7 aanwezig zijn in de buurt van jouw pand.
 
Heb je vragen over onze werkwijze bij het beveiligen van jouw pand of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je door jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ook contact opnemen om een afspraak te maken. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen