Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Inbraakbeveiliging

Helaas wordt er nog altijd veel, en zelfs steeds meer, ingebroken. Jaarlijks worden er bijna honderdduizend inbraken gepleegd. De gevolgen van een inbraak zijn erg vervelend, want het is niet alleen de materiële schade die telt. Ook het idee dat inbrekers in jouw huis of bedrijfsruimte hebben rondgesnuffeld, zorgt voor een erg vervelend en onveilig gevoel. Wil je dit voorkomen, zorg dan voor een goede inbraakbeveiliging. Natuurlijk kun je hier zelf het een en ander aan doen, maar ook kun je de hulp van een professional als JenS Security inschakelen.

Waarom inbraakbeveiliging laten verzorgen?

Inbrekers slaan toe op het moment dat ze daar de kans voor krijgen. Als het donker is bijvoorbeeld, maar ook wanneer de inbraakbeveiliging te wensen overlaat. Daarom is het een goed idee om de inbraakbeveiliging te laten verzorgen door een bedrijf dat bekend is met de laatste ontwikkelingen in de branche. JenS Security heeft ervaring met de beveiliging van jouw huis, bedrijf of zelfs volledige terrein. Inbrekers slaan hun slag bij zowel particulieren als bedrijven. Het is dan ook logisch dat JenS voor beide doelgroepen een adequate inbraakbeveiliging verzorgt.

Hoe werkt het?

Een goede inbraakbeveiliging gaat verder dan alleen het installeren van goede sloten op deuren en ramen. Al blijft dat natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Er zijn echter nog veel meer manieren om een goede beveiliging te kunnen garanderen. JenS beschikt bijvoorbeeld over een moderne videoregistratiekamer, waarmee de beveiliging van jouw huis, bedrijfspand of bedrijventerrein wordt geoptimaliseerd. Elk moment van de dag én de nacht kunt je beschikken over camerabeveiliging.

Ook een goed alarmsysteem en bijbehorende alarmopvolging werkt goed als inbraakbeveiliging. Wordt er een alarm gegeven, dan gaan de goed opgeleide en ervaren beveiligers van JenS Security direct polshoogte nemen. Natuurlijk kun je ook beveiligers ter plaatse inhuren in het kader van inbraakpreventie, bijvoorbeeld om een bedrijfspand of bedrijventerrein permanent te beveiligen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen