Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiligingsbedrijven

Als je op zoek bent naar een goede beveiliger of naar een volledig beveiligingsteam, dan ben je bij JenS Security aan het juiste adres. Op internet vindt je alle informatie over veel verschillende beveiligingsbedrijven. Maar waarvoor kies je nu? In de regio Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden weet JenS Security zich te onderscheiden. De kwaliteit van de beveiliging is uitstekend. Je kunt dus vertrouwen op de kwaliteiten en ervaring van de werknemers van JenS Security.

Voor welk bedrijf kiest jij?

Een goede beveiliging is goud waard, maar hoe zorg je ervoor dat de beveiliging van jouw bedrijf goed op orde is? Waarschijnlijk heb je geen tijd om dit zelf in te richten. Wat dan te doen? Simpel: huur de juiste specialist in. Je hebt natuurlijk de keuze uit veel verschillende beveiligingsbedrijven. Op basis waarvan selecteert je nu het beste beveiligingsbedrijf?

Beveiliging moet ten eerste op maat zijn. Als je een keuze wilt maken uit verschillende beveiligingsbedrijven, dan kies je voor het bedrijf dat maatwerk kan leveren. In andere woorden: het bedrijf dat de beveiliging voor jou gaat verzorgen, moet kunnen inspelen op jouw persoonlijke wensen. Er wordt dus flexibiliteit gevraagd. Daarnaast moet de kwaliteit van de beveiliging in orde zijn. Dat wil zeggen dat je de beveiligers die je inhuurt, moet kunnen vertrouwen. De werknemers van JenS Security zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de beveiligingsbranche.

Professioneel en betrouwbaar

JenS Security staat zeer goed aangeschreven in de regio. Ongeacht jouw wensen, kan het bedrijf al jouw beveiligingswensen inwilligen. Of je nu wilt kiezen voor objectbeveiligingpersoonsbeveiliging of voor de beveiliging van een gebouw, zoals een kantorencomplex, bedrijventerrein of winkelcentrum: JenS Security staat voor jou klaar. Het bedrijf en haar werknemers zijn altijd professioneel en flexibel inzetbaar. Je kunt dus rekenen op een waterdichte beveiliging, waar en wanneer je maar wenst.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen