Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging bedrijven

Veel bedrijven hebben de focus op hun corebusiness liggen, en terecht. Klanten op een goede manier bedienen is immers het belangrijkste dat er is. Maar bij het runnen van een bedrijf komen er echter meer zaken kijken. Hoe is het bijvoorbeeld met de beveiliging gesteld? Beveiliging van bedrijven is een specifieke klus, die je het beste aan een professional kunt overlaten. Kies bijvoorbeeld voor Jens Security, de specialist op het gebied van beveiliging in de regio Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden.

Goede beveiliging van bedrijven

Heb je een bedrijf en een bijbehorend bedrijfspand, zoals een groot kantorencomplex? Dan is het misschien wel zo verstandig om te zorgen voor een goede beveiliging. Door middel van bezoekersregistratie weet je exact wie er zich in het gebouw bevinden. Door het gebouw in de gaten te houden, wordt de veiligheid van jou en die van jouw werknemers en klanten verzekerd. Kies voor de beveiliging van jouw bedrijf door Jens Security.

Als je kiest voor Jens Security, dan kies je voor betrouwbare beveiliging. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en hebben ervaring binnen de branche. Je kunt met een gerust hart richten op de corebusiness van jouw bedrijf. Ook als je een winkel hebt, of als je bijvoorbeeld onderdeel uitmaakt van een winkeliersvereniging, kun je kiezen voor (collectieve) beveiliging. Op deze manier kun je ook jouw volledige bedrijfsterrein laten beveiligen.

Jens Security

Het beveiligingsbedrijf Jens Security is gevestigd in Emmen (hoofdvestiging), Hoogeveen, Assen en Coevorden. Ben je dus in deze regio op zoek naar beveiliging voor bedrijven, neem dan contact met ons op. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd binnen de branche, en dat is niet voor niets. Jens Security verzorgt de beveiliging van jouw bedrijf tot in de puntjes. Ongeacht situatie, plaats of tijdstip. Vanzelfsprekend worden de afspraken omtrent jouw beveiliging samen met jou vastgelegd.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen