Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security sterk in beveiligingstechniek 

Je wilt jouw woning of bedrijfspand optimaal beveiligen, maar je wilt geen beveiligers inhuren om het pand in de gaten te houden. Als je van de beste beveiliging wilt profiteren zonder beveiligers in te huren, kun je gebruik maken van diverse technische beveiligingsproducten. Gelukkig biedt JenS Security niet alleen professionele beveiligers aan, maar zijn wij tevens gespecialiseerd in het installeren van beveiligingstechniek

De voordelen van onze beveiligingstechniek 

Maak je gebruik van technische producten om jouw pand te beveiligen, dan profiteer je van diverse voordelen. Ten eerste kun je helemaal zelf kiezen op welke manier je jouw pand wil beveiligen. JenS Security biedt vele technische beveiligingsproducten aan en je kiest zelf welke producten je wil gebruiken om jouw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen.  

Daarnaast bespaar je veel geld, simpelweg omdat je geen beveiligers in hoeft te huren. Met de juiste techniek heb je de beste pand- en/of terreinbeveiliging, zonder dat er continu beveiligers op jouw terrein rond moeten lopen.

JenS Security: beveiliging op maat 

Bij JenS Security bepaal je helemaal zelf op welke manier je jouw pand of terrein wil laten beveiligen. Je kunt alleen camera’s door onze experts laten installeren, maar het is ook mogelijk een alarmsysteem te installeren, mobiele camera’s te plaatsen, een mistgenerator te installeren of alarmhorloges in te stellen. En wil je bepaalde kostbaarheden nog veiliger kunnen opslaan? Dan plaatsen wij graag een kluis in jouw pand. 
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met JenS Security? Neem dan gerust contact met ons op.  

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen