Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiligingsbedrijf in Drenthe 

Ben je op zoek naar een professioneel, ervaren en betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Drenthe, die jou kan helpen jouw woning of bedrijfspand te beveiligen? Dan ben je aan het juiste adres bij JenS Security. Wij hebben al jaren ervaring in het vak en kunnen ook helpen jouw woning of bedrijfspand te beveiligen. Dit doen wij altijd voor een aantrekkelijk tarief. 

Jouw woning optimaal beveiligen 

Door uw huis op slot te doen, houdt je inbrekers helaas niet meer buiten de deur. Omdat inbrekers steeds slimmer worden, heb je betere beveiliging nodig. JenS Security kan jou helpen de juiste beveiligingsmaatregelen voor jouw woning te nemen. Zo kunnen wij een alarm installeren, maar kunnen wij ook camera’s plaatsen. Je geeft aan welke wensen, behoeften en verwachtingen je hebt en wij zorgen ervoor dat de beveiliging van jouw woning hierop wordt aangepast. 

Jouw bedrijfspand of bedrijfsterrein beveiligen 

Uiteraard kan JenS Security jou ook helpen jouw bedrijfspand of complete bedrijfsterrein te beveiligen. Dit kan met een eenvoudig alarm of beveiligingscamera’s, maar ook met beveiligers op locatie. Je kunt zelfs receptiediensten afnemen bij JenS Security. Dit betekent dat onze beveiligers achter de receptie van jouw bedrijf gaan zitten, om de boel goed in de gaten te houden en uiteraard telefoontjes te beantwoorden. 

Professioneel beveiligingsadvies op maat 

Bij JenS Security krijg je altijd professioneel beveiligingsadvies op maat. Ga je akkoord met dit advies? Dan kunnen wij het advies direct voor jou uitvoeren, door jouw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook als je een afspraak wil maken met JenS Security, kun je contact met ons opnemen. Wij komen graag bij jou langs om vrijblijvend kennis te maken en jouw pand alvast te inspecteren. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen