Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging industrieterrein

Bevindt jouw bedrijf zich op een industrieterrein en liggen daar veel spullen van waarde? Dan is het een goed idee om deze ook na sluitingstijd te voorzien van een wakend oog. Een beveiligd industrieterrein weert mensen met kwade bedoelingen en helpt jouw eigendommen te beschermen. JenS Security is gespecialiseerd in beveiliging in alle soorten en maten. Met onze jarenlange ervaring kom je nooit meer voor ongewenste verrassingen te staan. Een geavanceerd camerabewakingssysteem waakt 24 uur per dag en zeven dagen in de week over jouw eigendommen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om controlerondes en fysieke mankracht op jouw terrein in te zetten.

Beveiliging industrieterrein in alle typen en maten

Natuurlijk kun je jouw industrieterrein beveiligen met bewakingscamera’s. Met onze geavanceerde apparatuur verzeker jij jezelf van een 24/7 bewaking van jouw terrein. Daarnaast wil je misschien fysieke controle na sluitingstijd om criminelen af te schrikken en er zeker op tijd bij te zijn. Dan is dat ook mogelijk met de service van JenS Security. Controlerondes zijn één van de gespecialiseerde routines van onze medewerkers. Heb je al eens gekeken naar de mogelijkheid om beveiliging te delen met andere bedrijven op jouw industrieterrein? Collectieve beveiliging heet dat. Je deelt dan de kosten van de beveiliging en zorgt dat alle bedrijven zijn voorzien van hetzelfde wakende oog. Zo hebben ook jouw buren een beveiligingszekerheid.

Beveiliging op maat

Bij camerabewaking wordt jouw terrein met de modernste cameratechnieken scherp in de gaten gehouden. Op die manier houden we dag en nacht (24 uur per dag en zeven dagen in de week) controle. Als onze camera’s ongewenste bezoekers detecteren, zetten wij landelijke hulpdiensten en lokale veiligheidsbeambten in om direct ter plaatse te gaan. Ook een oproep om het industrieterrein te verlaten behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving en daar denken wij niet te licht over! Neem vrijblijvend contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden voor beveiliging op maat.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen