Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Collectieve beveiliging

Onder collectieve beveiliging wordt een gedeelde beveiliging verstaan van bedrijven die op hetzelfde terrein zijn gehuisvest. Met name op industrieterreinen zitten bedrijven vaak relatief kort op elkaar en kan een collectieve beveiliging een perfecte oplossing zijn. Heb je allebei kostbare eigendommen in jouw pand of op jouw terrein staan? Dan wil je deze ook na sluitingstijd achter veilige deuren bewaren. Door samen de handen ineen te slaan, deel je de kosten van de beveiliging en zijn allebei de bedrijven verzekerd van een hoogwaardige beveiliging die criminelen geen kans geeft.

Collectieve beveiliging is in opkomst

Steeds meer bedrijven kiezen voor een gezamenlijke beveiliging om de kosten wat te drukken. Met behulp van een geavanceerd camerabewakingssyteem wordt jouw terrein, waar nodig, 24 uur per dag en zeven dagen in de week scherp in de gaten gehouden. Bij eventuele alarmmeldingen zorgen onze lokale beveiligingsmedewerkers voor een adequate en snelle afhandeling. Natuurlijk is het ook mogelijk om controlerondes uit te voeren waarbij onze beveiligingsmensen fysiek aanwezig zijn om ongenodigde gasten snel de deur te wijzen. Steeds vaker worden deze vormen van collectieve beveiliging toegepast op terreinen waar verschillende bedrijven actief zijn.

Betrouwbare en loyale beveiligingspartner

Ben je op zoek naar een betrouwbare beveiligingspartner voor eenmalige evenementen of voor een lange termijnrelatie? Dan zit je bij JenS Security goed! De jarenlange ervaring op het gebied van beveiligen maakt van onze medewerkers loyale partners die multi-inzetbaar zijn. Door regelmatig interne trainingen te organiseren, houden wij onze mensen op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in beveiligingsland. Daarnaast beschikken ze over alle benodigde papieren en diploma’s voor een hoogwaardige dienstverlening. Met een collectieve beveiliging verzeker jij jezelf van een beveiligd terrein en voorkom je dat er problemen ontstaan. Ze zeggen niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen. Neem vandaag nog contact met ons op een laat je adviseren door onze specialisten.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging houdt in dat bedrijven die op hetzelfde terrein zijn gehuisvest de beveiliging delen. Dat wil zeggen dat twee of meerdere bedrijven gebruikmaken van dezelfde beveiliging, om de kosten zo enigszins te drukken. Collectieve beveiliging komt bijvoorbeeld steeds vaker voor op industrieterreinen, waar meerdere bedrijven vaak relatief dicht op elkaar zitten. Dat maakt collectieve beveiliging makkelijker, zonder dat de kwaliteit van de beveiliging afneemt.

De handen ineenslaan

Wanneer je kostbare eigendommen in jouw pand of bedrijf heeft staan, wil je dat deze ook na sluitingstijd veilig zijn. Maar je bent vast niet het enige bedrijf op het terrein waar dit het geval is. Misschien heeft jouw buur wel dezelfde wens. In dat geval kun je de handen ineenslaan en de beveiliging met elkaar delen. Door de collectieve beveiliging van JenS Security in te schakelen, worden jouw panden en eigendommen verzekerd van hoogwaardige beveiliging die criminelen geen kans geeft.
De collectieve beveiliging van JenS Security bestaat uit een geavanceerd camerabewakingssysteem, waarmee jouw terrein 24 uur per dag en zeven dagen per week scherp in de gaten wordt gehouden. Bij alarmmeldingen zorgen onze beveiligingsmedewerkers ter plaatse voor een snelle en adequate afhandeling. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een surveillanceauto een controleronde te doen, zodat eventuele calamiteiten snel gedetecteerd kunnen worden.

Betrouwbaar en loyaal

Door JenS Security in te schakelen voor het collectief beveiligen van jouw bedrijf en terrein, kies je voor een betrouwbare en loyale beveiligingspartner op de lange termijn. Door jarenlange ervaring in het vak zijn onze medewerkers multi-inzetbaar en vanwege interne trainingen die wij regelmatig organiseren, blijven zij op de hoogte van allerlei nieuwe ontwikkelingen. Wanneer je kiest voor collectieve beveiliging van JenS Security, ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging van de deelnemende bedrijven, panden en eigendommen. Voor meer informatie over onze collectieve beveiligingsmogelijkheden kun je contact met ons opnemen, of laat je adviseren door onze specialisten.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging is een relatief nieuwe vorm van beveiliging. Echter, volgens ons is het dé perfecte stap naar een betere security en een veiligere toekomst. Collectieve beveiliging houdt in dat meerdere bedrijven die dicht bij elkaar liggen, door één firma beveiligd worden. Deze vorm van beveiliging en bewaking is ideaal voor bedrijven- en industrieterreinen. Als je collectieve beveiliging wilt van de hoogste kwaliteit, dan is JenS Security zonder twijfel de partner die je zoekt. Door onze ervaring en betrouwbaarheid is elk bedrijventerrein bij ons in goede handen.

Op maat gemaakte beveiliging

Een geheel bedrijventerrein beveiligen heeft een andere aanpak nodig dan de beveiliging van een enkel pand. Daarnaast is geen bedrijventerrein hetzelfde en is er dus behoefte aan maatwerk. Door onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche, weet JenS Security precies wat jouw bedrijventerrein nodig heeft. Onze experts zorgen voor een beveiligingsplan op maat. Zo kun je kiezen voor een professioneel alarmsysteem dat direct afgaat als er praktijken gaande zijn die niet in orde zijn.
Daarnaast kan jouw bedrijventerrein worden uitgerust met 24/7 camerabewaking. Onze videoregistratiekamer is non-stop bemand en op het moment dat één van de camera’s iets verdachts ziet, kan er direct en adequaat gehandeld worden. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot surveillance aan. Ons personeel rijdt op gezette en onregelmatige tijden een ronde om een oogje in het zeil te houden op het terrein. Deze combinatie van de factoren zorgt ervoor dat jouw terrein altijd uitermate goed beveiligd is.

Een loyale partner

Voorkom dat jouw bedrijventerrein ten prooi valt aan criminelen. Met collectieve beveiliging vermindert je dit risico tot een minimum. JenS Security is een uitermate betrouwbare partner als het aankomt op collectieve beveiliging. Door onze jarenlange ervaring, expertise en bewezen loyaliteit zijn wij de perfecte partner voor collectieve beveiliging op de lange termijn. Bezoek snel onze website en ontdek wat JenS Security jou te bieden heeft.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen