Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Camera beveiliging: hoe kan ik dit succesvol inzetten?

Iedere huizenbezitter of eigenaar van een bedrijfspand of winkel is bezig met het vergroten van de veiligheid. Inbraak of diefstal is immers zeer ongewenst. Een goede en veelgebruikte manier om de beveiliging van jouw eigendommen te verbeteren, is door middel van de inzet van camera beveiliging. Er zijn echter verschillende manieren om camera beveiliging in te zetten. Hoe je dit succesvol doet, lees je in deze blog.

Standaard camera beveiliging

De manier waarop camera beveiliging over het algemeen wordt ingezet, is door camera’s beelden op te laten nemen, die vervolgens later worden teruggekeken. Aan deze manier van beveiliging met behulp van camera’s zijn twee voordelen verbonden. Ten eerste is er de preventieve werking die uitgaat van de camera’s, als ze tenminste zichtbaar geplaatst zijn. Het idee alleen al dat alles op video wordt geregistreerd, weerhoudt veel inbrekers en winkeldieven van hun daden. Daarnaast kunnen beelden na afloop worden teruggekeken, zodat er met zekerheid kan worden vastgesteld wat er is voorgevallen. Misschien kunnen zelfs de daders worden geïdentificeerd aan de hand van de camerabeelden.

Een nadeel van deze manier van camera beveiliging is echter dat er niet proactief kan worden ingegrepen op het moment dat het nodig is. Gelukkig bestaan er ook op dat gebied voldoende mogelijkheden.

Videoregistratiekamer

Daarvoor moet je echter wel een professioneel beveiligingsbedrijf inhuren. Camera beveiliging laten verzorgen door een beveiligingsbedrijf, betekent dat de beelden rechtstreeks in verbinding staan met de videoregistratiekamer, van waaruit een beveiliger alles scherp in de gaten houdt. Op het moment dat een verdachte situatie zich voordoet, kan er dan ook worden gealarmeerd.

Voor bedrijven en instellingen die om permanente bewaking vragen, is dit dan ook een ideale oplossing. Door de koppeling met een live videoregistratiekamer ben je continu verzekerd van professionele en betrouwbare beveiligingsogen. Camera beveiliging werkt op deze manier zowel preventief als proactief!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen