Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging Hoogeveen

Voor beveiliging in Hoogeveen ben je bij JenS Security aan het juiste adres. Naast onze hoofdvestiging in Emmen, is JenS Security ook gevestigd in Hoogeveen. Hiermee kunnen wij ook de veiligheid van Hoogeveen waarborgen. Hoogeveen mag dan kleiner zijn dan Emmen, het moderne maar tegelijkertijd gezellige karakter van de stad heeft aantrekkingskracht op veel mensen. Tel daarbij de vele winkels, (horeca)bedrijven en andere gelegenheden op en je begrijpt wat voor een leuke en levendige plek Hoogeveen is. Echter, beveiliging is ook in Hoogeveen van belang. Gezelligheid en bedrijvigheid trekken namelijk ook altijd mensen met verkeerde bedoelingen.

Beveiliging op maat

JenS Security staat voor beveiliging en bewaking op maat. Met ons professionele en zeer goed getrainde medewerkers, die tevens zijn uitgerust met EHBO en BHV diploma’s, kunnen wij een oplossing bieden voor elke opdracht op het gebied van beveiliging. Daarnaast beschikken wij over bewakingssystemen en videoapparatuur die ook de beveiliging van jouw bedrijf naar een hoger plan tillen. Van particulier tot bedrijf, de beveiliging in Hoogeveen van jouw pand is bij JenS Security in goede handen.

Beveiliging in de praktijk

De vele verschillende bedrijven, winkels en panden vragen allemaal om een aparte veiligheidsaanpak. Door de jarenlange expertise van JenS Security kunnen wij dan ook voor iedere opdracht passende beveiliging op maat leveren. Door de deskundigheid van ons personeel, hun kennis om bedreigende situaties te herkennen en hun expertise in het omgaan met grote groepen, maakt JenS Security de ideale partner voor horecagelegenheden en allerhande evenementen.

Tevens bieden wij ook voor het bedrijfsleven van Hoogeveen beveiliging en bewaking op maat. Met onze topkwaliteit alarmsystemen, regelmatige surveillance rondes en een hypermoderne videoregistratiekamer die altijd bereikbaar is, is ook jouw bedrijf of bedrijventerrein in goede handen bij ons. Bezoek snel onze website en ontdek hoe JenS Security ook jou van dienst kan zijn met beveiliging in Hoogeveen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen