Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging Drenthe

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren partner voor het beveiligen van objecten en personen in Drenthe, ben je bij JenS Security aan het juiste adres. Samen met jou zoeken we naar een passende oplossing om jouw veiligheid, die van jouw bedrijfs- of winkelpand, of die van de bezoekers en artiesten op jouw evenement, zo goed mogelijk te waarborgen. Iedere situatie is uniek op het gebied van beveiliging, waardoor wij enkel beveiliging op maat bieden! Met welke vorm van beveiliging kan ons team met professionele beveiligers jou van dienst zijn?

Breed scala aan beveiligingsdiensten

Door de expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we je een breed scala aan beveiligings- en bewakingsdiensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan persoonsbeveiliging, de beveiliging van winkel- en bedrijfspanden, evenementbeveiliging, brandwachten, periodieke surveillance rond gebouwen, enzovoorts. Door onze eigen videoregistratiekamer is het tevens mogelijk om de camera’s in woningen of bedrijfspanden 24 uur per dag en elke dag van de week te monitoren op opvallende handelingen van (ongewenste) bezoekers. Zo zorgen we er samen met jou voor, dat de kans op gevaarlijke situaties of een inbraak sterk verminderd wordt! 

Een persoonlijke, maar professionele service vormt het fundament van onze dienstverlening. Iedere situatie is anders, waardoor we beveiliging op maat leveren in Drenthe en elders in Nederland. Is het voor jou voldoende om camera’s op te hangen? Of blijkt het noodzakelijk om dit te combineren met een surveillance rond jouw pand? 

Meer weten? We staan voor je klaar!

Wil je meer weten over beveiliging in Drenthe van JenS Security? We staan je graag geheel vrijblijvend te woord, om je meer te vertellen over onze mogelijkheden. Neem een kijkje op onze website, of contacteer ons per mail of telefonisch voor meer informatie. Samen met jou zoeken we naar passende beveiligingsoplossingen voor verschillende situaties. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen