Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenementen beveiliging

Als het goed is, zijn er tijdens het evenement dat je organiseert behoorlijk wat bezoekers aanwezig. Veel bezoekers betekent over het algemeen een geslaagd evenement. Belangrijk is wel dat, zeker bij grotere mensenmassa’s, de veiligheid gegarandeerd kan worden. Elke evenementenorganisatie heeft dan ook te maken met vraagstukken op het gebied van evenementen beveiliging. Daar komt nog eens bij dat alle andere logistieke aspecten veel tijd en energie vragen. Het uitbesteden van de evenementen beveiliging aan een professioneel beveiligingsbedrijf is daarom een goed idee. JenS Security heeft jarenlange ervaring opgedaan met de beveiliging van veel verschillende evenementen.

Beveiliging op maat

Elk evenement is anders, wat ook zorgt voor andere aandachtspunten op het gebied van veiligheid. Een evenement in de buitenlucht vraagt immers om hele andere oplossingen op het gebied van veiligheid dan een evenement dat in een zaal of andere overdekte ruimte wordt gehouden. Is er wel of geen toegangscontrole noodzakelijk? Hoe is het gesteld met de vluchtroutes? En is een surveillance tijdens het evenement belangrijk? Op al deze vraagstukken kan JenS je voorzien van een oplossing op het gebied van veiligheid. Belangrijk daarbij is dat de evenementen beveiliging altijd wordt afgestemd op het betreffende evenement, zodat je kunt vertrouwen op een kwalitatief goede beveiliging op maat.

Redenen om te kiezen voor JenS Security

Ben je belast met het onderdeel evenementen beveiliging, en wil je hiervoor een professionele partner inschakelen die de volledige of een deel van de beveiliging voor haar rekening neemt? Dan kies je voor JenS Security, een begrip in de wereld van beveiliging. Jarenlange ervaring in de branche en zeer bekwame medewerkers zijn wat je van JenS kunt verwachten. Het volledige beveiligingsplan ontwikkelen of alleen een adequate bezoekerscontrole toepassen: voor elk vraagstuk op het gebied van evenementen beveiliging ben je bij ons aan het juiste adres.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen