Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenementen beveiliging

Talloze evenementen

Evenementen zijn er in alle soorten, maten en grootten. Ze kunnen één dag duren, maar ook meerdere dagen. Ze kunnen publiekelijk zijn en duizenden mensen trekken, maar het kan ook gaan om een besloten bedrijfsevenement.

Om wat voor evenement het ook gaat: een evenement brengt hoe dan ook veel met zich mee. Het moet ten eerste georganiseerd worden, wat behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Daarnaast moet, als het evenement eenmaal de lucht in is, alles in de gaten gehoudenworden. Hoe goed een evenement ook geregeld is, er is nu eenmaal nooit de garantie dat alles op rolletjes verloopt. Precies hierom is er evenementen beveiliging. Indien je ervoor kiest om evenementen beveiliging te laten regelen door Jens security, zeg je ja tegen perfect gehouden toezicht.

Ook voor beurzen

Bovenstaande verhaal geldt ook voor beurzen. Beurzen worden georganiseerd om bepaalde bedrijven uit een specifieke industrie te bedienen, of om hobbyisten samen te brengen en nieuwe producten te presenteren. Een georganiseerde beurs is pas compleet, indien er voldoende beveiliging aanwezig is. Om wat voor beurs het ook gaat, evenementen beveiliging is ook hier een pre.

Benader JenS Security!

JenS Security doet er alles aan om jou een goed gevoel te geven bij jouw georganiseerde evenement of beurs, maar besteedt ook veel aandacht aan het gevoel van veiligheid bij de bezoekers. Je hoeft geen risico te lopen, wij zorgen ervoor dat problemen voorkomen worden. Wat voor doelgroep je ook aantrekt en wat of wie er ook aanwezig is op het evenement. Of je nu producten of mensen wenst te beschermen, of het zekere voor het onzekere wilt nemen. Met evenementen beveiliging van JenS Security zorg je ervoor dat je geen enkel risico loopt. Wij stellen een gepersonaliseerd plan op, inclusief een risicoanalyse, crowd management en crowd control. Dát is nog eens fijn organiseren.

Namens ons hele team wensen wij jou vast veel succes toe met uw evenement of beurs!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen