Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiliging Emmen

Heb je beveiliging nodig voor het beschermen van jouw bedrijfspand? JenS Security is jouw beveiligingspartner en biedt beveiliging in Emmen. Onze hoofdvestiging is gelegen in Emmen. Daarnaast vindt je nevenvestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. Hierdoor zijn wij niet alleen zeer flexibel in de gehele regio, wij zorgen hier ook voor een allround veilig gevoel. Omdat Emmen de uitvalsbasis is van JenS Security, kennen wij de stad zeer goed en is flexibiliteit gegarandeerd. Van objectbewaking tot aan de beveiliging bij horeca gelegenheden en events, wij hebben voor iedere opdracht de juiste beveiliging op maat.

Bewaking in Emmen

Emmen is met ruim 56,000 inwoners een leuke en levendige stad. Door de aanwezigheid van de vele winkels, (horeca)bedrijven en evenementen, is er in Emmen altijd wel iets te doen. Deze bedrijvigheid is echter ook aantrekkelijk voor personen met kwade bedoelingen. Sinds november 2013 zijn er in de stad Emmen al bijna 400 inbraken geweest. Dat is veel, maar met onze expertise zorgen wij snel voor een veilig gevoel.

JenS Security biedt een breed scala aan bewakings- en security mogelijkheden voor beveiliging in Emmen. De veiligheid van jouw bedrijf, woning of winkel is gegarandeerd met JenS Security. Kies in samenwerking met ons voor de perfecte beveiliging van jouw pand en houd ongenode gasten buiten de deur.

Direct contact opnemen

Kies je voor JenS Security voor jouw beveiliging in Emmen, dan kiest je voor een zeker en veilig gevoel. Wij bieden bewaking en beveiliging aan voor zowel bedrijven als particulieren. Door de goede opleiding van onze medewerkers, die ook over een EHBO/BHV diploma beschikken, kunnen wij altijd de beste kwaliteit leveren. Wil je jouw bedrijf beveiligen met camerabewaking of wil je tijdens een evenement gebruikmaken van onze ‘crowd control’ expertise? Wat jouw wens ook is, wij zorgen voor beveiliging op maat. Zo kun je ongestoord jouw werk doen, terwijl wij ons werk doen. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen