Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Help, beveiligers gezocht! Waar moet ik op letten?

Als je een bedrijf hebt of de beschikking hebt over een bedrijventerrein, dan kun je baat hebben bij goede beveiligers. Zij houden het pand of terrein in de gaten, verzorgen de persoonsregistratie, zorgen voor hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen en grijpen in wanneer nodig. Ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van het pand van het bedrijf of de instelling waarvoor je werkzaam bent, dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Waar moet een goede beveiliger allemaal aan voldoen?

Ervaring

Een goede beveiliger heeft behoorlijk wat ervaring. Het uitvoeren van diverse beveiligingsdiensten vereist de nodige ervaring in het vak. Het gaat namelijk met name om het herkennen van situaties, omgaan met personen en ingrijpen op adequate wijze. Daar komen een aantal belangrijke factoren bij om de hoek kijken. Mensenkennis is bijvoorbeeld belangrijk. Door een aantal jaren in het vak werkzaam te zijn, kan een beveiliger beter inschatten hoe mensen zich gedragen en wanneer er sprake is van een verdachte situatie.

Relevante opleiding

Heb je al naar beveiligers gezocht die een relevante opleiding hebben genoten? Het voordeel van een goede opleiding laat zich raden, want de beveiliger is dan goed getraind om te kunnen handelen in diverse situaties. Zo is geen situatie de beveiliger onbekend en kan deze terugvallen op de aangeleerde kennis en praktijk uit de opleiding. Bij het vinden van de juiste beveiliger, is het dus belangrijk om te kijken naar de opleiding.

Diploma’s en certificaten voor EHBO en BHV

Beveiliging is één, maar adequaat kunnen handelen bij (bedrijfs)ongevallen is een ander belangrijk aspect dat vaak wel tot het takenpakket van een beveiliger hoort. Heb je al een advertentie geplaatst met de kop ‘Beveiligers gezocht!’, dan is het belangrijk om een EHBO- of BHV-diploma als vereiste op te geven. Dan ben je verzekerd van een beveiliger die juist weet te handelen bij ongevallen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen