Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Goede beveiliging: maak gebruik van een beveiligingscamera!

Een goede beveiliging van jouw huis, bedrijfspand of winkel is natuurlijk van groot belang. Als je wilt kiezen voor optimale beveiliging, dan zijn er veel verschillende manieren om dat te doen. Een kostenefficiënte methode om de beveiliging te regelen is door de inzet van een beveiligingscamera. Kies je voor een professioneel beveiligingsbedrijf voor de plaatsing en monitoring van jouw beveiligingscamera’s, dan ben je verzekerd van een waterdichte camerabeveiliging.

Camerabeelden terugkijken

Belangrijk aspect bij beveiliging door middel van een beveiligingscamera is de vraag of er wel of geen sprake is van live controle. Veel huizenbezitters, bedrijfseigenaren en winkeliers kiezen voor beveiliging door middel van camerabeelden, die ze pas later terugkijken. Hoewel deze manier van camerabeveiliging wel degelijk een preventieve werking heeft, blijft het ook een kwestie van ‘mosterd na de maaltijd’.

De beelden van een beveiligingscamera kun je later terugkijken, zodat vastgesteld kan worden wat er precies is voorgevallen. Mogelijk kunnen de eventuele daders worden gesignaleerd op basis van de beelden. Voor je is het leed echter vaak al geschied: de resterende camerabeelden kunnen de situatie niet herroepen. In veel gevallen is camerabeveiliging dan ook een passieve vorm van beveiligen. Gelukkig kan het ook anders!

Live camerabeveiliging

Het is ook mogelijk om te kiezen voor live cameraregistratie. Een professioneel beveiligingsbedrijf beschikt over een videoregistratiekamer, van waaruit de beelden rechtstreeks worden bekeken. Bij elke verdachte activiteit kan er dan ook proactief worden ingegrepen. Dit is met name handig voor panden en bedrijven die om permanente bewaking vragen.

Kies je voor beveiliging op afstand met behulp van een camerabeveiliging, uitgevoerd door een vakkundig beveiligingsbedrijf, dan ben je er dus zeker van dat ervaren ogen jouw eigendommen continu in de gaten houden. Een beveiligingscamera hoeft dus niet alleen maar preventief of na afloop van nut te zijn, maar kan ook proactief worden ingezet!

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen