Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Beveiligers gezocht

Heb je een bedrijf of een bedrijfsterrein, en ben je op zoek naar beveiligers? Heb je al naar beveiligers gezocht via het beveiligingsbedrijf Jens Security? Het hoofdkantoor van Jens Security is gevestigd in Emmen, maar je kunt ook terecht bij de nevenvestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. In deze regio is het bedrijf dé specialist op het gebied van beveiliging. Dus zoek je beveiligers, dan ben je bij Jens Security aan het juiste adres.

Veiligere omgeving

Het kan zo zijn dat je de werkomgeving van jouw werknemers wilt verbeteren op het gebied van veiligheid. Een veiligere omgeving kun je bewerkstelligen door beveiligers in te huren. Zo weet je zeker dat de beveiliging in professionele handen is. Heb je al beveiligers gezocht via Jens Security? Dan weet je dat je kwaliteit in huis haalt. De taken van de beveiligers zijn zeer uiteenlopend en kunnen worden afgestemd op jouw wensen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om beveiligers in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het beveiligen van een object. Maar ook kunnen beveiligers een gebouw in de gaten houden, inclusief bezoekersregistratie indien dit gewenst is. De beveiligers van Jens Security zijn wat dit betreft van alle markten thuis. Mogelijk wil je geen beveiligers op locatie, maar wil je kiezen voor controle op afstand. In de videoregistratiekamer houden de beveiligers een oogje in het zeil door middel van camerabewaking. Tot slot kun je kiezen voor beveiligers voor persoonsbeveiliging.

Voordelen van Jens Security

Waarom kies je voor beveiliging door Jens Security? Simpel: in de regio is dit bedrijf dé specialist op het gebied van beveiliging. Ongeacht de situatie, locatie of tijd, Jens Security verzorgt de beveiliging. Heb je beveiligers gezocht via ons bedrijf, dan weet je zeker dat je vakkundige beveiligers inhuurt die over alle benodigde kwaliteiten en diploma’s beschikken – inclusief de diploma’s EHBO en BHV.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen