Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Werken als beveiliger bij de TT motorraces of het TT Festival in Assen

Met 200.000 bezoekers is de TT Assen in combinatie met het TT-festival toch wel het grootste event van het noorden. Het TT festival is vooral bekend door de Grand Prix motorraces die elk jaar plaatsvinden op het TT circuit.

Op het circuit in Drenthe strijden alle GP klassen op het circuit in Assen om belangrijke prijzen. Sinds 2016 vinden de races plaats op de laatste zondag van juni.

De avond voorafgaand aan deze zondag vieren veel Drentenaren feest in het centrum van Assen of in de achtbaan op de kermis. Tijdens dit meerdaagse festival en de motorraces gebeurt er van alles op veel verschillende locaties, waarbij de verantwoordelijkheid voor beveiliging in de handen van JenS Security ligt.

Een werkdag als evenementen beveiliger bij JenS

Na enige tijd als evenementen beveiliger bij JenS Security gewerkt te hebben, ben je doorgegroeid als Supervisor. Vandaag geef je de briefing aan al je collega-beveiligers. Een belangrijke taak, want tijdens dit evenement mogen er geen onduidelijkheden zijn.

Jij bent er verantwoordelijk voor dat de juiste instructies worden gegeven en iedereen de juiste taak krijgt toebedeeld. Je dag begint dan ook vroeg, om 07:00 uur. Na de briefing maak je kennis met een groep studenten die de opleiding beveiliger volgen. Deze dag ben je dus niet alleen de supervisor maar ook een praktijkbegeleider voor studenten.

Samen met jouw team en de studenten staan jullie ingedeeld bij de Pitlane op het circuit. Het is jullie verantwoordelijkheid om deze gedurende de race vrij te houden, zodat er bij calamiteiten ruimte is voor hulpverleningsinstanties. Ondanks de drukte zie je toch heel wat bekende motorrijders voorbij komen op het circuit.

Zodra de motorrace van start is gegaan, eet je snel even een broodje. De lunch wordt verzorgd door de organisatie van de TT. Aan het einde van de race is het jouw verantwoordelijkheid de winnaars van de motorraces naar de prijsuitreiking te begeleiden. Als je werkdag er om 19:00 uur op zit, meld je je weer af bij de organisatie. Er vindt nog een evaluatie plaats. Het zijn lange werkdagen, maar ook zeer indrukwekkende dagen!

Wil jij ook als Evenementen Beveiliger bij ons aan de slag?

JenS Security is op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hier onze openstaande vacatures.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen