Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Persoonlijke beveiliging

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je kiest voor persoonsbeveiliging. Welke reden je daarvoor ook hebt, persoonsbeveiliging is een dienst waarop je blind moet kunnen vertrouwen. JenS Security kan deze persoonsbeveiliging voor jou verzorgen. Heb je een belangrijke functie of geniet je publieke bekendheid, dan kun je in bepaalde situaties zeker baat hebben bij een goede beveiliging van jouw persoon. Denk bijvoorbeeld eens aan evenementen waarop veel bezoekers afkomen. Jouw beveiliger kan de massa van jou afhouden, zodat jij je op jouw taken kunt richten. Ook in geval van bedreigende of onveilige situaties is persoonsbeveiliging geen overbodige luxe.

Beveiligers van JenS Security

Bij alle beveiligingsklussen, maar vooral bij persoonsbeveiliging, is het van het grootste belang dat de beveiliging waterdicht is. Je moet dus kunnen vertrouwen op jouw beveiliger(s). JenS Security kent de belangen van persoonsbeveiliging. De medewerkers van het bedrijf kunnen dan ook bogen op een jarenlange expertise binnen het vakgebied. Je kunt dus rekenen op een perfecte beveiliging van jouw persoon, in elke situatie en op elk gewenst moment.

Redenen om voor persoonsbeveiliging te kiezen

De wereld is aan het verharden. Als publiek bekend persoon of als persoon in een belangrijke functie, kun je daarvan nadelige gevolgen ondervinden. Zaken als bedreiging en afpersing komen helaas steeds vaker voor. In deze gevallen kun je terugvallen op persoonsbeveiliging, verzorgd door JenS Security.

Je kunt ook om andere redenen kiezen voor een persoonlijke beveiliging. Bijvoorbeeld wanneer je aanwezig bent op een drukbezocht evenement en aan een strak tijdschema gebonden bent. Je hebt dan geen tijd om te worden opgehouden door de vele aanwezigen. Jouw beveiliger kan je door de menigte gidsen en houdt ongewenste bezoekers op afstand. Een goede, professionele beveiliger houdt afstand, maar grijpt in wanneer nodig. Bij JenS Security kun je daarop rekenen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen