Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Mobiele surveillance JenS Security

JenS Security is al jaren gespecialiseerd in het mobiel surveilleren van zowel bedrijfspanden als complete bedrijfsterreinen. Door jouw bedrijf of bedrijfsterrein op deze manier te laten bewaken, kun je jezelf en jouw medewerkers optimale veiligheid bieden. Daarnaast is er op deze manier altijd iemand die een oogje in het zeil houdt als jouw bedrijf gesloten is en er niemand meer aanwezig is in het pand of op het terrein.

Professionele alarmopvolging door JenS Security

De beveiligers van JenS Security kunnen jouw bedrijfspand of bedrijfsterrein niet alleen in de gaten houden, maar komen ook in actie als dit nodig is. Gaat jouw alarm af en ben je zelf niet in staat om naar jouw bedrijf te komen om op dit alarm te reageren? Dan komen onze beveiligers in actie. Ook als je zelf liever niet reageert op alarmen, kun je gebruik maken van onze professionele alarmopvolging.

Beveiliging op maat of collectieve beveiliging

Je kunt beveiliging op maat afnemen bij JenS Security, maar wij bieden ook collectieve beveiliging aan. Collectieve beveiliging is interessant voor ondernemers die met andere ondernemers in een bedrijfspand zitten of op een bedrijventerrein actief zijn. Maak je gebruik van onze collectieve beveiliging, dan wordt het gehele pand of het gehele bedrijf beveiligd. Dit betekent dat iedere ondernemer kan profiteren van de beste beveiliging, voor een aantrekkelijke prijs.

Mobiele surveillance voor winkels

Tot slot zijn wij ook gespecialiseerd in winkelsurveillance, ofwel het in de gaten houden van een enkele winkel, meerdere winkels of zelfs een compleet winkelcentrum. Run je een winkel en wil je jezelf, jouw medewerkers én jouw winkel optimaal beschermen met de beste beveiliging? Dan staat JenS Security voor jou klaar.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij staan voor u klaar.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen