Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security: jouw betrouwbare beveiligingspartner 

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om jouw woning of bedrijfspand te beveiligen? Dan ben je bij JenS Security aan het juiste adres. JenS Security is jouw betrouwbare, ervaren en professionele beveiligingsexpert. Wij kunnen particulieren helpen hun beveiliging aan te scherpen, maar ondersteunen ook ondernemers hun bedrijfspand of bedrijfsterrein te beveiligen.

Professionele beveiliging op maat 

Iedereen heeft andere eisen, behoeften en verwachtingen als het om beveiliging gaat. Wij begrijpen dit maar al te goed en bieden daarom meerdere beveiligingsdiensten aan. Zo kunnen wij jouw beveiliging aanscherpen door camera’s te plaatsen, maar kunnen wij ook beveiligers op locatie laten rondlopen. Dit kan in surveillancerondes, maar ook 24 uur per dag en 7 dagen per week. 
 
Je kiest helemaal zelf welke beveiligingsdiensten je af wil nemen. En weet je niet zo goed hoe je jouw woning of bedrijfspand het beste kunt beveiligen? Dan komen wij het pand graag inspecteren, zodat wij jou professioneel beveiligingsadvies kunnen geven. Uiteraard kunnen wij dit advies ook voor je uitvoeren. 

Een betrouwbare beveiligingspartner voor events 

Wij kunnen niet alleen panden beveiligen, maar je kunt ons ook inschakelen de veiligheid van jouw event te bewaken. Of je nu een muziekevenement organiseert of een sportevent op de planning hebt staan: wij helpen jou graag. Samen met jou bespreken we een veiligheidsplan, om er vervolgens alles aan te doen dit plan te laten slagen.

Stel jouw vraag of maak een afspraak 

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden. Wil je een afspraak maken met een van onze beveiligingsexperts? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij komen graag bij jou langs om geheel vrijblijvend kennis te maken. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen