Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

JenS Security techniekbeveiliging 

JenS Security is al jaren actief als professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Wij kunnen alle soorten panden en terreinen beveiligen en gebruiken hierbij diverse hulpmiddelen. Dit zijn niet alleen getrainde beveiligers, camera’s en alarmsystemen, maar ook enkele innovatieve technische beveiligingsproducten. Met onze expertise op het gebied van techniekbeveiligingweet je zeker dat je jouw pand goed beveiligt. 

Beveiligingstechniek door JenS Security: enkele voorbeelden 

Ieder pand is anders en iedereen heeft andere eisen, wensen en verwachtingen bij het beveiligen van een pand. Daarom bieden wij vele verschillende techniekbeveiliging producten en diensten aan. Denk hierbij aan videoregistratiesystemen en camera’s, maar ook aan alarmsystemen, speciale warmtebeeldcamera’s, noodtelefoons, alarmhorloges, digitale sluit- en toegangssystemen en verschillende soorten kluizen. Je kiest zelf welke producten en diensten je wil gebruiken om jouw woning of bedrijfspand te beveiligen. 

Receptiediensten door JenS Security 

Naast technische beveiligingsproducten, bieden wij ook receptiediensten aan. Maak je gebruik van deze speciale dienst, dan zitten er getrainde beveiligers van JenS Security bij de receptie van jouw bedrijf. Zij voeren niet alleen standaard receptietaken uit, maar beveiligen bovendien jouw pand. Je kunt deze dienst los afnemen, maar ook in combinatie met een of meerdere technische beveiligingsproducten zoals hierboven beschreven. 

Altijd beveiliging op maat 

Bij JenS Security krijg je geen standaard beveiligingspakket, maar profiteer je altijd van de beste beveiliging op maat. Op basis van jouw pand, de omgeving, jouw specifieke eisen en wensen en uiteraard onze ervaring in het vak, bepalen wij samen met jou welke beveiligingsproducten en -diensten jij het beste af kunt nemen. 
 
Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je een vraag over een specifiek beveiligingsproduct? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag graag. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen