Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Inbraakpreventie tips

Voordat je op vakantie gaat of een weekendje van huis weg bent, is het heel belangrijk voldoende maatregelen te treffen om jouw huis inbraakproof te maken. JenS Security kan je als bewoner van een normaal huis of eigenaar van een eigen bedrijfspand diverse inbraakpreventie tips geven om een onaangename verrassing bij terugkomst te voorkomen. Vaak kan aan de hand van een heel simpel trucje de kans op een inbraak sterk worden verkleind.

Wat kun je doen?

Er zijn talloze mogelijkheden om jouw huis/bedrijf en spullen preventief te beveiligen. Wij doen voor jou een greep uit het assortiment inbraakpreventie tips en lichten de belangrijkste eruit.
Check altijd als eerste jouw beveiligingsapparatuur op werking. Lege accu’s of kapotte systemen kunnen funest zijn. Maak ten tweede altijd gebruik van buren en omwonenden. Zij kunnen een oogje in het zeil houden en verdachte dingen melden. Zorg er dan wel voor dat jouw huis goed zichtbaar is van buitenaf. Wordt het bijvoorbeeld omringd door veel struikgewas, dan is het voor inbrekers gemakkelijker ongezien hun activiteiten te voltooien.
Daarnaast is er een heel makkelijk trucje uit te halen met jouw lampen en lichten. Met behulp van een timerschakelaar kun je het licht op vaste tijden aan en uit laten gaan als ware als je zelf aanwezig bent. Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk jouw vesting binnen te komen. Haal kliko’s en containers daarom weg en zet ze bijvoorbeeld binnen of in de garage.

Extra hulp nodig?

Wij hopen dat je aan de hand van deze inbraakpreventie tips jouw huis of bedrijf optimaal kunt beveiligen. Ben je er nu nog steeds niet gerust op en wil je ook nog gebruikmaken van professioneel materiaal? Voel je vrij om contact op te nemen met JenS Security. Wij kijken graag met je mee hoe we jou met een gerust hart op vakantie kunnen laten gaan.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen