Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Festivalbeveiliging

Bij evenementen waarbij grote groepen mensen aanwezig zijn, zijn crowd management en crowd control van groot belang. In het zomerseizoen zijn er door het hele land verspreid talloze festivals, die allemaal moeten worden voorzien van de nodige bewaking. JenS Security is bij uitstek het geschikte bedrijf dat jouw festival in de regio Emmen, Assen, Hoogeveen en Coevorden kan voorzien van de juiste beveiliging. Door jarenlange ervaring in het beveiligen van grote evenementen is JenS Security dus de perfecte keuze voor het in goede banen leiden van jouw festival.

Verschillende beveiligingsmogelijkheden

Wanneer je ervoor kiest om jouw festival te laten beveiligen door JenS Security, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Wij kunnen medewerkers inzetten op verschillende onderdelen van het festival die bewaakt moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ingangscontrole, tascontrole en bodychecks maar ook terreinbewaking. Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige vakdiploma’s en zijn dankzij hun ervaring multi-inzetbaar.

Veiligheid op grote evenementen

Bij grote evenementen is het van belang dat de mensenmassa in goede banen wordt geleid. Hierbij komt crowd control kijken. Dat houdt in dat ongewenst gedrag van bezoekers beperkt wordt. Bezoekers die de orde verstoren, worden door onze beveiligers zo snel mogelijk uit de massa gehaald. Op die manier ondervindt het overige festivalpubliek geen last van zulke ordeverstoorders. Voorafgaand aan crowd control wordt een crowd management plan opgesteld. In overleg met jou stellen wij een beveiligings- en projectplan op waarin alle aspecten van het festival worden omvat. Op die manier wordt het festival op alle mogelijke manieren zo goed mogelijk beveiligd.

Van A tot Z

Met behulp van JenS Security wordt jouw festival van A tot Z en begin tot eind goed beveiligd. Onze medewerkers zijn in het bezig van de nodige vakdiploma’s en EHBO- en BHV-certificaten. Zo kunnen zij naast het beveiligen van jouw evenement ook ingrijpen wanneer er sprake is van een ongeval. Wil je meer weten over de festival beveiliging van JenS Security? Neem dan contact met ons op en laat je adviseren door onze gespecialiseerde adviseurs.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen