Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Crowd Control

Crowd control is het beperken van ongewenst groepsgedrag tijdens bijvoorbeeld voetbalwedstrijden, festivals, popconcerten en andere grote evenementen waarbij veel publiek aanwezig is. Bij dergelijke evenementen is het belangrijk dat de bezoekers zich rustig en comfortabel voelen. Daarom is het zaak om ordeverstoorders zo snel mogelijk uit de ‘crowd’ te halen om ongewenst gedrag te beheersen en te beperken. Op die manier kan de normale situatie snel terugkeren en kan het evenement verder verlopen. Organiseert jouw bedrijf binnenkort een evenement waarbij crowd control van belang is? Dan ben je bij JenS Security aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het in goede banen leiden van grote evenementen en feesten.

Snel en effectief handelen

Bij grote groepen mensen op één plek is er altijd risico dat er iets mis kan gaan. Daarom is het belangrijk dat er op een groot evenement genoeg beveiligingsmensen aanwezig zijn, die kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is. De beveiligers van JenS Security zijn specifiek opgeleid op het gebied van toezicht houden bij grote groepen mensen. Dat betekent dat zij snel en effectief kunnen handelen wanneer ongewenst gedrag door bezoekers wordt getoond. Naast alle benodigde vakdiploma’s bezitten al onze medewerkers ook een certificaat voor bedrijfshulpverlening, en een groot deel van onze medewerkers beschikt over een gespecialiseerde EHBO-training. Daardoor kunnen de beveiligers van JenS Security ook ingeschakeld worden wanneer er sprake is van een ongeval.

Veiligheid voorop

Bij het controleren van grote groepen mensen staat veiligheid van de bezoekers voorop. Daarom is het belangrijk dat jouw evenement wordt beveiligd door ervaren mensen die weten hoe zulke dingen in zijn werk gaan. Door te kiezen voor crowd control van JenS Security weet je zeker dat jouw evenement rustig en soepel zal verlopen. Bezoekers die erop uit zijn om de orde te verstoren, worden door de beveiligers snel uit het publiek gepikt, zodat de rest van het publiek hier zo min mogelijk last van ondervindt.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van crowd control door JenS Security, neem dan contact met ons op.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen