Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenementenbeveiliging

Bij een evenement zijn, als het goed is, veel bezoekers op de been. Het slagen van een evenement hangt van veel factoren af, maar veiligheid is altijd een belangrijk aspect. Als organisator van een evenement weet je dat er op logistiek gebied veel wordt gevraagd om alles in goede banen te kunnen leiden. Elke evenementenorganisatie krijgt te maken met vergelijkbare vraagstukken, ook op het gebied van veiligheid. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de beveiliging tijdens het evenement? Het is noodzakelijk om zorg te dragen voor een goede evenementenbeveiliging. Het is een uitstekende optie om dit uit te besteden aan een professioneel bedrijf, zoals JenS Security, zeker wanneer het om een evenement van behoorlijke grootte gaat.

Beveiliging voor elk evenement

Zoals gezegd, krijgt elke evenementenorganisatie te maken met het onderdeel ‘veiligheid’. Een goede evenementenbeveiliging draagt zorg voor een veilige omgeving van bezoekers en organisatie, wat natuurlijk essentieel is. Zeker wanneer er een grote mensenmassa op het evenement afkomt, is goede beveiliging belangrijk. Hoewel elke organisatie moet nadenken over evenementenbeveiliging, weten wij bij JenS Security ook dat geen enkel evenement hetzelfde is.

Een beveiligingsplan op maat is dan ook wat je van ons kunt verwachten. Een goede evenementenbeveiliging is haast onzichtbaar, maar effectief en actief wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om bezoekerscontrole bij de toegang tot het evenement of om surveillance tijdens een lopend evenement: JenS Security heeft de juiste oplossing.

Waarom JenS Security?

Op het gebied van beveiliging, en dan specifiek evenementenbeveiliging, heeft JenS Security jarenlange ervaring. Alle werknemers van het bedrijf zijn goed opgeleid en weten juist te handelen in elke situatie. Voor de beveiliging van een groot evenement dat vele bezoekers trekt, draait het beveiligingsteam van JenS de hand dan ook niet om. Wil je als organisatie verzekerd zijn van een evenementenbeveiliging op maat, dan kies je voor JenS Security.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen