Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Evenementenbeveiliging Emmen

Organiseer je een evenement, dan wil je natuurlijk wel dat dit event helemaal veilig verloopt. Om ervoor te zorgen dat jouw event op en top veilig is, raden wij je aan om in evenementenbeveiliging te investeren. Je hoeft niet meer om te kijken naar de bescherming van de bezoekers van jouw evenement, maar je weet wel zeker dat de bezoekers van jouw event optimaal beschermd worden tegen verschillende soorten bedreigingen. 

Evenementenbeveiliging met JenS Security

JenS Security is niet alleen gespecialiseerd in het beveiligen van woningen en bedrijfspanden, maar kan ook de beveiliging van events organiseren. Grote evenementen, kleine evenementen, beurzen, seminars en ga zo maar door: wij kunnen de beveiliging van jouw evenement in Emmen voor jou regelen. Omdat onze experts gespecialiseerd zijn in het beveiligen en in de gaten houden van grotere groepen mensen, hoef jij je geen zorgen te maken dat er iets gebeurt tijdens jouw evenement. 

De beveiligers van JenS Security zijn niet alleen getraind om grotere groepen in de gaten te houden, maar hebben bovendien een EHBO-diploma. Mocht er iets gebeuren op jouw evenement, dan kunnen de beveiligers van JenS Security direct ingrijpen om de situatie op de juiste manier op te lossen. En omdat wij altijd lage tarieven hanteren, hoef je niet eens veel te investeren om de veiligheid van de bezoekers van jouw event te beschermen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Heb je vragen over onze complete veiligheidsondersteuning op events en beurzen? Neem dan contact met ons op. Organiseer je binnenkort een evenement in Emmen en wil je dit evenement goed beveiligen? Dan ben je aan het juiste adres bij JenS Security. Maak een afspraak met JenS Security en je weet zeker dat jij de beste beveiligers hebt rondlopen op jouw event.

NEEM CONTACT MET ONS OP

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen